Kezdőlap Hírek Autók A Mitsubishi bemutatta a Mi-Tech hibrid homokfutóját

A Mitsubishi bemutatta a Mi-Tech hibrid homokfutóját

1144
0

A koncepció a jövő homokfutója, amelyet a 2019-es Tokyo Motor Show keretében mutattak be. Az SUV külseje egyszerre áramvonalas és agresszív, a szélvédő pedig kiterjesztett valóság funkcióval is rendelkezik.Misubishi MI-Tech KoncepcióA Mi-Tech PHEV hajtáslánccal van felszerelve, egy négymotoros elektromos 4WD rendszerrel. A világoskék kasztnit a hűtőrács mintája teszi még egyedibbé, a T-alakú fényszórók pedig a masina megjelenésén keményítenek.
Misubishi MI-Tech KoncepcióA magasított sárvédők és hatalmas abroncsok a mobilitás könnyítését szolgálják, valamint stabilitást biztosítanak a nehezebb terepviszonyoknál is. A szürke és kék színeket rézzel dobták fel, ilyenek a központi konzol részletei. Az egyszerű műszerfal célja a könnyű kezelhetőség, hiszen akkor is matatnunk kell vele, ha épp dombokon zötykölődünk.
Misubishi MI-Tech KoncepcióA PHEV hajtáslánc a benzines erőforrás helyett gázturbina motor-generátort használ. A koncepció felfedezi a PHEV-rendszerben rejlő lehetőségeket, hiszen a környezettudatosság egyre nagyobb teret kap az autógyártásban is.Misubishi MI-Tech KoncepcióA HMI interfészen számtalan adatot nyomon követhetünk, amiket aztán az AR szélvédőn ellenőrizhetünk. A forgalom, útviszonyok és időjárás figyelésével a sofőrök még rossz látási viszonyok között is a legjobb döntéseket tudják meghozni. A gázturbina generátor többféle üzemanyagot is tud használni, így bárhol járunk, biztosan nem maradunk erő nélkül.