Kezdőlap Hírek Autók Mozgó iroda

Mozgó iroda

1094
0
Airstream

A Covid-19 járvány kezdete óta mindannyian megszokhattuk az otthoni munkavégzést. És bár ennek megvannak a maga előnyei, néha jól esik egy kis környezetváltozás. Lépjen be az Airstream Flying Cloud 30FB Office irodába, a tágas, új lakókocsiba, amely lehetővé teszi, hogy a munkahelye úton lehessen.

A híres pótkocsigyártó nemrég mutatta be legújabb lakókocsiját, egy rendkívül nagy modellt, amelyet kifejezetten a pandémia által előidézett távmunka irányába történő elmozduláshoz terveztek. Az Airstreams mindig elviszi bárhová is haladjon az út, az a 30FB Office pedig mindennel fel van szerelve, amire csak szüksége lehet a produktivitáshoz.

AirstreamAz új 30 láb hosszú, króm borítású pótkocsi a Flying Cloud modelljének egy változata, különleges elrendezéssel, amely valódi, beépített irodaterületet tartalmaz. Ez nem csak egy kis kuckó; ez egy különálló szobarész egy nagyméretű fiókos íróasztallal és kihúzható elemekkel, ha még több helyre van szükség. Van még egy felső tárhely, olyan falak, amelyeket száraz törlésű táblaként használhat, valamint több USB-port és egy felugró USB / AC-aljzat a laptop és az összes intelligens eszköz töltéséhez. Persze, valószínűleg nem olyan tágas, mint egy nagy iroda, de minden megtalálható benne, amire szüksége van. Ami a csatlakozást illeti, a mobil internet a márka Airstream Connected Service-én keresztül érhető el, és van egy opcionális tetőre szerelhető antenna is.

AirstreamTermészetesen az élet nem csupán a munkáról szól, ezért a 30FB mindennel felszerelt, amire szükség van, hogy élvezhesse a munkától függetlenül töltött időt. A tágas pótkocsi mindent tartalmaz, amit elvárhat az Airstream-től: konyhasarok négyégős tűzhellyel, mosogatóval és kamrával, több tároló szekrény és egy teljesen felszerelt fürdőszoba külön WC-vel és zuhanyzóval. Rengeteg alvóhely is van, beleértve a fő hálószoba területét, amely queen méretű kétszemélyes ággyal rendelkezik, míg az étkező, szórakoztató és irodai helyiségek szükség esetén ágyakkal is felszerelhetők. A lakóautónak mindkét oldalán három nagy ablaka van, így mindig kilátás nyílik a környező tájra.

Airstream“A 30FB Office zökkenőmentes átmenetet biztosít a munka és a játék között” – mondja a társaság a honlapján. “Tegye le a hívást, csukja be a laptopot, és nyissa meg a kalandozás ajtaját. Irány a szabadba!

A Flying Cloud 30FB Office 107 500 dollárnál kezdődik, de ez az ár gyorsan emelkedhet, ha elkezdi hozzáadni az opcionális szolgáltatásokat. A pótkocsi a helyi Airstream márkakereskedőnél kapható.