Kezdőlap Hírek Összecsukható, karbonszálas riksa

Összecsukható, karbonszálas riksa

1361
0
Companion Bike

Ha voltál már Vietnámban, akkor láttad a riksa-taxikat, melyben a sofőr az utas mögött pedálozott. A Companion Bike azok egy szénszálas verziója, mely a szállítás és tárolás érdekében össze is csukható.

Companion Bike Quan Pham, a Companion Bike feltalálóját mind üzleti és segítő szándék vezérelte, hogy olyan családtagokat vagy barátokat is magunkkal vigyünk, akik nem tudják a biciklit hajtani. A teljes szénszálas vázat 1.6-1.9 méter magas sofőrök számára tervezték.

Companion Bike Az utasok a lábtartóval felszerelt első kosár-ülésben ülhetnek, melyet akár le is szerelhetünk, ha épp nem használjuk. Az első rész két oldalát behajthatják egymás felé, így egy keskenyebb tárolót kapunk, mellyel máris szállításra alkalmassá tettük a járművünket.

Companion Bike Pham szerint a Companion Bike akár 227 kg szállítására is alkalmas, mely megoszlik a sofőr és az utas között. Egy elektromos meghajtású modellen is dolgoznak, ami igencsak jó ötletnek bizonyult, ha belegondolunk, mekkora súlyt is kell hajtanunk.

Companion Bike A Companion Bike jelenleg egy Kickstarter kampányt indított, ha a gyártási fázist is elérik, 1300 dollárért tervezik piacra dobni.