Kezdőlap Hírek Hajók A Porsche 356 adta az inspirációt a Hermes Speedster jachthoz

A Porsche 356 adta az inspirációt a Hermes Speedster jachthoz

1015
0

A Hermes Speedster a legendás Porsche 356 kistestvére. A jacht a stílust és eleganciát ötvözi a hatékonysággal és komforttal. A Seven Seas Yachts Düsseldorfban mutatta be a Hermes Speedstert, a 7 méteres jachtot.

Hermes Speedster

A designhoz a Porsche 356 adta az alapot. Mind külső, mind belső megjelenésében emlékeztet az 50-es évek hangulatát idéző sportkocsira. A gyönyörű, kerek formák és az egyedi kialakítás egy olyan jachtot eredményeztek, amely könnyedén siklik a vízen. A lapos hajótestnek köszönhetően a hajó nagyon stabil nagyobb sebességnél is. A Speedstert egy Weber motor hajtja, az MPE 850 Marine TC 155, melynek az üzemanyagszükséglete csupán 5.5 liter. Természetesen elektromos motorral is rendelhető a gép.

Hermes Speedster
Az üléshuzatoktól elkezdve a belső kárpitig mindent kézzel készítettek, minőségi anyagokból. A belső teret természetesen a megrendelő szabadon alakíthatja, akár bőrkárpitot és fa kormányt is kérhet bele.

Hermes Speedster

A jachton öt ember is kényelmesen elfér, ketten az első üléseken és hárman hátul a padon. A könnyen kezelhető behúzható tetővel bármilyen időben vízre szállhatunk vele.

Hermes Speedster

Napos időben pedig még arra is lehetőségünk van, hogy az elől kialakított napozóban pihenjünk. A hátsó fedélzeten is van egy erre kialakított terület. A szélvédő fűthető, így az évben sokáig használhatjuk, és ez természetesen a kényelem szempontjából sem utolsó.

Hermes Speedster