Kezdőlap Hírek Autók Renault MORPHOZ

Renault MORPHOZ

1459
0
Renault MORPHOZ

A Renault bemutatta a Morphoz-t, futurisztikus autó koncepcióját, mely bizonyítja a cég jövőképét az elektromos mobilitás útján. A Morphoz egy moduláris jármű személyre szabható adaptációs funkcióval, hogy megfeleljen a felhasználó igényeinek. Emellett lerázza magáról az autóipar összes korlátozását.

Renault MORPHOZA Renault Morphoz egy megosztható elektromos jármű, mely az új CMF-EV elektromos platformon alapul és számos konfigurációt ajánl, például a meghajtásán kívül a kapacitása, hatótávolsága és felhasználhatósága.

Renault MORPHOZA koncepció hű a márka alapjaihoz, reprezentálja a Renault “Life Flower” tervezési stratégiáját, mely az egyén életének állomásain alapul. Ez a koncepció nem csak a mobilitás víziója, de a dizájn, a részletek és a belső megjelenés is úgy lett kifejlesztve, hogy a következő években a Renault elektromos modelljeinek vagy új családjának tagja lehessen.

Renault MORPHOZMerész és innovatív, a Renault Morphoz kialakítása és jellemzői arra összpontosítanak, hogy megkönnyítsék a megosztást és cserét. A koncepció Renault Disign új LivingTech filozófiáját is magában foglalja. A jármű minden felhasználó számára tökéletes, a mindennapi használattól kezdve a hétvégi vagy nyaralás alkalmával való használatig.

Renault MORPHOZA Morphoz egy 100%-ban elektromos alkalmazkodó crossover koncepció, mely akár vezetés közben is töltődik indukció hatására. Hármas szintű autonóm funkciókkal és egy speciális megosztó funkcióval, a Symbioz koncepcióval rendelkezik.

Renault MORPHOZNagy alkalmazkodó képességű elektromos jármű, melynek két verziója van: a rövid távú “City” mód és a hosszú távú “Travel” mód. A jármű felhasználójának életviteléhez is alkalmazkodik.

Renault MORPHOZA Renault Morphoz hármas szintű autonóm vezetést kínál, melyet “Eyes off-Hands off”-ként is ismerhetünk, ahol a sofőr elengedheti a kormányt és a teljes vezetést átadhatja a járműnek bizonyos feltételek mellett, engedélyezett utakon, mint például forgalmi dugóban.

Renault MORPHOZA Morphoz tud távolságot tartani a többi járműtől az elejénél, sávban maradni és a dugóban haladni. A 40kwh akkumulátor 400km-re elegendő energiát raktároz, mely akár városi, akár hosszabb távon is tökéletes, de akár tartalék akkumulátorokkal is felszerelhető a jármű.

Renault MORPHOZ
A rövid “City” változat 4.40m hosszú és 2.73m tengelytávval rendelkezik, valamint 40kWh akkumulátort tartalmaz. A hosszú “Travel” változat akár 4.80m-re is megnyúlhat, tengelytávja pedig 2.93m-re nő, elegendő helyet biztosít a tartalék akkumulátornak és akár a bőröndöknek is.

Renault MORPHOZ