Kezdőlap Hírek Építészet Reptéri Lexus luxus

Reptéri Lexus luxus

1683
0

A valódi luxus életmód márkává avanzsáló Lexus különleges, exkluzív business lounge-ot nyitott az Európa Unió fővárosa, Brüsszel repterén, és a World Travel Awards máris benevezte„THE LOFT” névre keresztelt keresztelt várót Európa legjobb reptéri üzleti várótermeinek versenyére. A rangos elismerés odaítéléséről online szavazás dönt.

Lexus LOUNGE

A brüsszeli repülőtéren megnyílt„THE LOFT – LOUNGE by Lexus” jól érzékelteti, hogy a Lexus a prémium autógyártás világának határain túllépve globális luxus életstílus márkává formálódik. A lounge vendégeit számos olyan élmény várja, amelyek kényelmessé, nyugalmassá és élvezetessé varázsolják az itt töltött időt, és lehetővé teszik, hogy a látogatók mindeközben ízelítőt kapjanak a Lexus világából.

Lexus LOUNGE

A LOUNGE by Lexus 700 m2 -es területén 175 vendég foglalhat helyet. A csarnok egy központi részből, egy bárból, egy nyugodtabb felső részből és egy munkaállomásokkal kiépített csendes zónából áll. A „THE LOFT” business-várójában az elmúlt egy évben mintegy félmillió vendég fordult meg és ismerkedhetett meg kikapcsolódás közben a márka legfontosabb értékeivel: olyan hely ez, ahol az emberek jól érezhetik magukat, s közben úgy is megismerhetik a Lexust, hogy ehhez nem kell beülniük egy autó volánja mögé.

Lexus LOUNGE
A LOUNGE by Lexus egészen más, mint egy hagyományos bemutatóterem, hiszen az autókon messze túlmutatva vezeti be a vendégeket a Lexus világába, miközben sokféle szolgáltatással teremt lenyűgöző és emlékezetes élményeket. A lounge-ban minden rendelkezésre áll, amit egy utazó elvárhat; sőt még annál is több, hiszen mindez a Lexus egyéni megközelítésében valósul meg.

Lexus LOUNGE

Ez ugyanúgy vonatkozik a tér egyedi, modern kialakítására, mint a kifogástalan minőségű bútorokra és anyagokra, a nagy figyelemmel összeállított étel- és italmenükre, vagy éppen a munkavégzéshez, relaxáláshoz és felfrissüléshez kialakított szolgáltatásokra.

Lexus LOUNGE

A bútorzat elemeit kifejezetten a lounge hangulatához illően tervezték és válogatták össze: a többfunkciós asztalkák ugyanúgy a Lexus modellek L-finesse formanyelvét tükrözik, mint a bárpult különleges kialakítása.

Lexus LOUNGE

A világítástechnikát mindenütt a lounge egyes részlegeinek hangulatához igazították; jó példa erre a bár Iris világítógömb-csokra, vagy éppen az Inaho állólámpák, amelyek a mellettük elhaladó emberek felé hajolnak. A tervezők mindkét különleges világítási megoldást olyan dizájn-ötletekből fejlesztették ki, amelyek az évente megrendezett Lexus Design Award pályaműveiként születtek.

Lexus LOUNGE

A Lexus formatervezési versenye egyébként több helyen is visszaköszön a lounge területén, ahol a Lexus Design Award számos díjnyertes pályázatát megismerhetik a látogatók.

Lexus LOUNGE
A vendégek különálló fürdőhelyiségeket használhatnak, amelyeket a GROHE legújabb zuhanyzó, illetve zuhanyzó/WC egységeinek használatával alakítottak ki; a fürdés után pedig a Brussels Airlines b.Relaxed márkájú alvóhelyein pihenhetnek és élvezhetik a frissítő környezetet.

Lexus LOUNGE

Akárcsak a Lexus LS zászlóshajó vezetője és utasai, a vendégek itt is az ülésbe épített shiatsu masszázs segítségével feledhetik el a stressz hatásait. Ebben a “Real Pro Hot Stone” programmal is felszerelt Panasonic Relax fotelek segítenek.A Mark Levinson az audio-technológia egyik világszintű vezető vállalkozása. Ők exkluzív partnerként csatlakoztak a Lexushoz, és az egyes modellekre szabott hangrendszereket gyártanak a Lexus számára. A Mark Levinson berendezések egyedülálló hangminőségét a LOUNGE by Lexus világszínvonalú zeneszobáiban lehet kipróbálni.Az új LOUNGE by Lexus a THE LOFT by Brussels Airlines részeként működik. A létesítmény reggel 5:00 és este 21:00 óra között tart nyitva.

Lexus LOUNGE

A ’The Loft’ a prémium szolgáltatások egyedi ötvözetével nyerte el a zsűri tetszését:

• A Lexus által biztosított Omotenashi japán vendégszeretet
• A Neuhausmaîtrechocolatier által kínált csokoládé-élmény
• A SPA Grohe zuhanyozó helyiségek
• Egyéni pihenőszobák, csillagfényes mennyezettel
• Lexus LS Shiatsu-masszázs fotelek
• A Foodmaker és a Rombouts friss bioételei és italai
• Műanyagpohár-mentes tér – környezettudatosság a plasztik palackok száműzésével
• Díjnyertes művészi alkotások és inspiráló, gyönyörű Lexus-dizájnelemek
• Rendszeres borkóstolók és zenei programok

Aki kíváncsi a többi jelöltre, és esetleg a szavazatát is leadná, az ezen az oldalon teheti ezt meg: https://www.worldtravelawards.com/award-europes-leading-airport-lounge-2019