Kezdőlap Hírek Építészet Elképesztő medence a luxusnyaraló kifordított tetején

Elképesztő medence a luxusnyaraló kifordított tetején

1427
0

Képzeld el a tengerpartot, forró nyári levegőt és a lenyűgöző kilátást. Az Anti Reality pontosan ezt kínálja neked ezzel a nyaralóval, amelyet panorámaablakok ölelnek körbe, a tetőt pedig kifordították, hogy medencét csinálhassanak rá. A sziklás tengerparton álló 85 négyzetméteres ház közvetlen kapcsolatban van a vízzel.

Tetőmedence

Az épület egy háromszög alakú alapra épült, amely két részből áll: a lakótérből és a medencéből. Bentről zavartalan kilátás nyílik a tengerre, a multifunkciós lakótér pedig nappaliként és étkezőként is használható.

 

A belső tér funkciója az épület három strukturális alapjának elrendezésétől függ, amelybe a fürdőszoba, konyha és hálószoba tartozik. Az alapokkal három kisebb ovális szoba is kialakítható, de teljesen nyitottan is hagyhatjuk őket. Ezt a falon lévő panellel tudjuk vezérelni.

Tetőmedence
„A legfőbb célunk az volt, hogy létrehozzunk egy épületet, amely kapcsolódik a környezetével.” – magyarázza az Anti Reality. Ahogy a belső tér a tengerre néz, a Reality a tetőről sem feledkezett meg, hiszen a struktúra akár medencévé is alakítható.