Kezdőlap Hírek Hajók Retro modern köntösben

Retro modern köntösben

1555
0

A Christian Grande-vel közösen tervezett Cranchi E26 Classic jacht a modern dizájnt és a hobby hajózás tradícióit egyesíti.

Cranchi E26 Classic jacht

Ennek során a dizájn a szofisztikált stílust és a sportos karaktert, illetve teljesítményt kombinálja, ami tökéletes ahhoz, hogy a tengeren vagy nagyobb tavakon hajókázzanak vele. A 7,85 méter hosszú hajó szuperjachtok mellé is kiváló segédhajó lehet.

Cranchi E26 Classic jacht
A hajózás örömeit felidézve a Christian Grande ezt a vintage életérzést interpretálja a modern környezetbe a Cranchi E26 Classic-kal. A körbefutó szélvédő, valamint a hajó teljes szélessége tovább erősíti a kifinomult és a sportos egyensúlyt.

Cranchi E26 Classic jacht

Végezetül, egy hatalmas napozó rész a farban és az ezüst külső borítással éles kontrasztot képző tíkfa előfedélzet egészíti ki a hajót.

Cranchi E26 Classic jacht
A jacht közepén egy étkező található, amelyet egy L-alakú ülés és két ülés alkot, és akár a kormány felé vagy hátrafelé is fordulhatnak. A hajó külsejének tiszta vonalai ellentétben állnak a belső luxus stílusával.

Cranchi E26 Classic jacht

Fényes és matt, merev és szilárd anyagok teszik egy prémium autó vagy szállodai szoba belsejéhez hasonlóvá a hajó enteriőrjét, ahol a tulajdonosok kényelmesek eltölthetnek akár egy vagy két éjszakát. A jachton egy kabin és WC található.

Cranchi E26 Classic jacht