Kezdőlap Hírek Autók Szégyenletes bemutató, rengeteg megrendelés – Tesla Cybertruck

Szégyenletes bemutató, rengeteg megrendelés – Tesla Cybertruck

1457
0

Elon Musk már többször meglepte a világot, november 21-én Los Angelesben a SpaceX rakétagyára mellett egy hatalmas visszhangot kiváltó bemutatón leplezte le a Tesla elektromos pickupját, amivel egy új szegmenst hódítana meg a zseniális üzletember.

Szégyenletes bemutató, rengeteg megrendelés - Tesla CybertruckMusk nem véletlenül választotta a novemberi időpontot a Tesla újabb sikervárományosának bemutatójának, hiszen 2019 novemberében játszódik a kultikus 1982-es sci-fi a Szárnyas fejvadász. Bár a 9 milliméteres lövedékeknek is ellenálló úrhajó acélból készülő 3 milliméteres karosszéria elemekkel és törhetetlen ablakokkal rendelkező Cybertruck bemutatója nem a legjobban sikerült, hiszen a rögtönzött teszt alatt mégiscsak betörtek azok a golyóálló ablakok, ennek ellenére Musk újabb játékszere valóban lenyűgöző jármű, annak ellenére, hogy formailag elég rendhagyó kinézetet kapott.
Szégyenletes bemutató, rengeteg megrendelés - Tesla CybertruckA futurisztikus külső és a disztópikus páncélzat igazán modern technikát rejt. A vevők háromféle hajtás közül választhatnak majd, a 39 900 dolláros alapmodell egy, a középső kettő, a csúcs változat pedig három villanymotort kap. Egy motorral hátsókerékhajtás és 400 km-t meghaladó hatótávolság jár, a középső szinten már összkerékhajtás és 480 km-es hatótávolság növeli a túlélési esélyeinket, míg a 69 900 dollárba kerülő csúcsváltozat 800 km-t meghaladó hatótávolságot és 2,9 másodperces 0-96 km/óra gyorsulást, valamint 6,3 tonnás vontatási képességet ígér. Ezen számokat látva pedig nem csoda, hogy miközben a balul sikerült bemutató miatt 6,1 %-kal estek a Tesla részvényei két nap alatt 146 000 megrendelés futott be Elon Musk újabb víziójára.
Szégyenletes bemutató, rengeteg megrendelés - Tesla CybertruckMár mi is megrendeltük a Cybertruckot, úgy döntöttünk, hogy beérjük az egymotoros változattal, ami nagyjából egy Hyundai Kona képsségeivel rendelkezik, hasonló árkategóriában.Szégyenletes bemutató, rengeteg megrendelés - Tesla Cybertruck Szégyenletes bemutató, rengeteg megrendelés - Tesla Cybertruck Szégyenletes bemutató, rengeteg megrendelés - Tesla Cybertruck Szégyenletes bemutató, rengeteg megrendelés - Tesla Cybertruck Szégyenletes bemutató, rengeteg megrendelés - Tesla Cybertruck