Kezdőlap Hírek Hajók Szuperluxus százméteren

Szuperluxus százméteren

1067
0

A 100 méteres, Eleuthera névre keresztelt szuperjachtot a versenyautók ihlették, belsejét az olasz Turri stúdió tervezte.

Eleuthera

A koncepció részét képezi egy óriási első fedélzet, helikopterleszálló és pihenőhely a hídon. A hajó hátsó fedélzetén még több kültéri pihenő található, valamint elmaradhatatlan kellék az úszómedence is. Természetesen ez a terület tánctérré vagy nyitott moziteremmé is változtatható, a medence pedig sós vízzel is feltölthető.

Eleuthera
Az Eleuthera egy tágas főszalonnal várja a vendégeket, de ugyanitt egy bár, étkező és nagy közösségi tér is megtalálható egy zongorával a közepén. A tervekről nem maradt le a tárgyalóterem, iroda és moziszoba sem.

Eleuthera

A felső fedélzeten van a tulajdonosok VIP kabinja, amelyhez erkély is tartozik, két fürdőszoba és egy spa. A vendégek az öt VIP kabin közül bármelyikben pihenhetnek, vagy ha aktív szórakozásra vágynak, az edzőteremben is tölthetik az idejüket.

Eleuthera
A lenyűgöző jachtkoncepción a tervek szerint tizenkét vendég kényelmesen elfér majd. Az Eleuthera akár 6000 tengeri mérföldet is megtehet, ami több, mint elég az álomnyaraláshoz.

Eleuthera

Eleuthera

Eleuthera