Kezdőlap Kiemelt TAG Heuer connected a luxusórák új generációja

TAG Heuer connected a luxusórák új generációja

1896
0
Tag Heuer

A TAG Heuer 2015-ben úttörő volt a luxus connected órák világában. Azóta számos modellt mutatott be, többek között a Connected Modular Golf Edition órát 2019-ben. A harmadik generációs Connected óra esetében a TAG Heuer olyan stílusbeli és technológiai újításokat vezetett be, amelyek tovább szilárdítják a márka vezető szerepét a luxus connected órák piacán.

Tag HeuerA TAG Heuer Connected óra egyedülállóan ötvözi a hagyományos órakészítésben gyökerező kronográfok által inspirált kifinomultságot és eleganciát a csúcstechnológiájú digitális élménnyel.

Tag HeuerA sokoldalú karóra kiemeli a vásárlók egyedi életstílusát, köszönhetően a Google Wear operációs rendszerének és a TAG Heuer Sports alkalmazásnak. Ezek segítségével az óra részletesen elemzi, és egyben segíti a különböző szabadidős tevékenységeket, mint a golfozás, futás, biciklizés és fitnesz, az órába épített GPS-nek, a pulzusmonitornak és az egyéb érzékelőknek köszönhetően. A karóra által nyújtott élmény a TAG Heuer újonnan fejlesztett mobil alkalmazásával még intenzívebb, amely nagymértékű személyre szabást tesz lehetővé, és széleskörű betekintést nyújt viselője teljesítményébe.

Tag HeuerA TAG Heuer vezető stratégiai és digitális igazgatója, Frédéric Arnault vezeti másfél éve ezt a feltörekvő projektet. A közelmúltban így nyilatkozott: „A TAG Heuer Connected óra tervezése és megalkotása során ugyanaz a szenvedély és részletgazdag kivitelezésre való törekvés vezérelt minket, mint a mechanikus órák esetében. A kivitelezés minősége minden munkánk során kiemelkedő, soha nem kötünk kompromisszumot az esztétikumban.

Tag HeuerA Connected óra nemcsak gyönyörű, hanem rendkívül intenzív élményt nyújt, mivel a TAG Heuer teljes, a teljesítményt és a sportolást segítő digitális ökorendszerét magában foglalja. A navigációs rendszer rendkívül kifinomult, így az óra a lehető legkönnyebben használható a mindennapokban és a különböző sporttevékenységek során egyaránt. A márka teljesen új arculatát mutatja be, és a jövőbeli fejlesztések korlátlan lehetőségét rejti magában. Csapataink tehetségének köszönhetően az új Connected egy valódi márkaazonos termék, amely új utakat nyit a TAG Heuer számára.”

Tag HeuerA világszerte megrendelhető új TAG Heuer Connected karóra 2020. március 13-tól a Tag Heuer butikokban és egyes viszonteladóknál, illetve a www.tagheuer.com weboldalon keresztül megvásárolható.