Kezdőlap Kiemelt Pódiumra termett: az új Pilot Mercedes-AMG Petronas Motorsport Edition

Pódiumra termett: az új Pilot Mercedes-AMG Petronas Motorsport Edition

1271
0
új Pilot Mercedes-AMG Petronas Motorsport Edition

A német csapat újra harcba száll a Forma-1 konstruktőri világbajnoki címéért. Ennek tiszteletére a shaffhauseni bázisú márka két új limitált kiadással állt elő.

 új Pilot Mercedes-AMG Petronas Motorsport Edition

A 2019-es Forma-1-es szezon a Mercedes fölényes győzelmével zárult. A csapat partnere, az IWC ennek tiszteletére két limitált kiadású Pilot órát dobott piacra, melyekből csupán 50 és 10 darabot gyártottak. A versenyautók smaragdzöld színvilága a mindkét modellen megjelenik, az első másodpercmutatóját, a második mutatószámát díszítve. Mindkét időmérő matt fekete cirkónium-oxid tokot és karbonszálas számlapot kapott, melyeket szintén az együléses autók ihletett.

 új Pilot Mercedes-AMG Petronas Motorsport EditionA 46.5mm-es átmérőjű tokban elhelyezkedő automata működőegységet 7 napra elengedő energiatartalék hajtja, mely hibátlan működést garantál az állandó naptárnak, a dátum, hét napja, hónap és 4 számjegyű év kijelzésére. A működő egység a holdfázisokat is magában foglalja. Hogy pontosságát bizonyítsa, nem szükséges állítani rajta egészen 2100-ig.

 új Pilot Mercedes-AMG Petronas Motorsport EditionA 44.5mm-es átmérőjű kronográf tok önfelhúzója 89361 mozdulatot garantál, azaz 68 órás működést és irányítja a rövid ciklusú időmérést. Flyback funkcióval is ellátták, mellyel azonnal mérhetjük az időtartamot. A mágneses mezők kivédésére egy lágyvas belső tok védi az optimális működés érdekében.

A kronográf ára 16600 euró.