Kezdőlap Hírek Autók Tudni akarod, ki vette meg a világ legdrágább autóját?

Tudni akarod, ki vette meg a világ legdrágább autóját?

1183
0

Hamar szárnyra kapott a pletyka, hogy maga Cristiano Ronaldo vásárolta meg a négykerekűt 12.5 millió dollárért, de végül nem az övé volt a nyertes licit.

A spanyol Marca magazinban jelent meg először a hír, miszerint Ronaldo vihette haza a Bugatti La Voiture Noire-t, vagyis a fekete autót, amelyet még a Genfi Autószalon keretében mutattak be. A gép egyébként végül 16.7 millió dollárért kelt el, de a tulajdonos nevét nem árulták el.

Ki vette meg a világ legdrágább autóját
Persze az sem túlzó feltételezés, hogy Ronaldo is kiadhat ennyit egy kocsiért. A garázsában 19 szupergép áll, köztük egy Bugatti Veyron, egy Bugatti Chiron, egy Bentley Continental GTC, egy Bentley GT Speed, egy Ferrari 599 GTB Fiorano, egy 599 GTO, egy F340, valamint több Porsche, egy Audi R8, egy Lamborghini Aventador LP 700-4, valamint egy Rolls-Royce Phantom. Egész lenyűgöző, ugye?
A La Voiture Noire-t egyébként titkos aukció keretében adták el a legnagyobb Bugatti ügyfelek egyikének. A híresztelések szerint a hiperautót Ferdinand Piech, a Volkswagen Group korábbi elnöke kaparintotta meg, de ez nem mostanában fog kiderülni. Az autószalonon bemutatott autó csak koncepció és még évekbe fog telni, mire egy működőképes autót készítenek belőle. Várhatóan 2021-ben már beleülhet boldog tulajdonosa.