Kezdőlap Hírek Autók Ultrakönnyű szénszálas Porsche az Ateliers Diva-tól

Ultrakönnyű szénszálas Porsche az Ateliers Diva-tól

1295
0

Ahogy mélyebbre merülünk a klasszikus autók felújítására szakosodott cégek tengerében, nehéz megkülönböztetni az iparág vezetőit a többiektől. Ugyanakkor, ha a Porsche-ra specializálódott párizsi Ateliers Diva-ra kerül a sor, nem merül fel kétség a kalibert illetően.

Ateliers Diva

Míg az autóipar legkiemelkedőbb átépítő garázsai saját köreikben tevékenykednek, addig az Ateliers Diva viszonylag egyszerű előfeltevéssel dolgozik.

Ateliers Diva

Az eredmény – a Porsche legikonikusabb járműveinek gyönyörű átalakítása, modern alkatrészekkel felszerelve, mint például egy teljesen testreszabott utastér, szénszálas külsőrész és egy teljesen új, 4,2 literes verseny motor, amely több mint 400 lóerős.

Ateliers Diva

De a cég munkája nem ér véget ezzel: az olyan kiegészítéseket, mint a teljesen testreszabott felfüggesztések, egyedi kipufogó-elrendezések és színpaletták a cég lelkesebb ügyfeleinek kérésére készülnek.

Ateliers Diva

Annak érdekében, hogy a Porsche ikonikus modelljei – a Targa, a Coupe és a Safari – a lehető legexkluzívabbak maradjanak, mindegyikből csak 25 készül. Az Ateliers Diva legelső egyedi építése az idei Salon Privé-n debütál.

Ateliers Diva

Ateliers Diva