Kezdőlap Hírek Hajók Hullámvonal

Hullámvonal

1381
0

A tervező Marco Ciampa 2017-ben építette a Maori Yacht 54ft-t a Maori Yacht számára, és a vízszintes esztétikára építve még kifinomultabbá tette a dizájnt.

Maori Yacht 64ft

A dinamikus vonalakra alapozva, egy széles és hívogató tatnak, valamint a részletekre fordított figyelemnek köszönhetően a Maori Yacht karcsú kialakítása láthatóvá teszi a bonyolult kézműves és esztétikai frissítéseket az előző modellhez képest.

Maori Yacht 64ft

A dizájner szilárd és organikus vonalakat adott a Maori Yachtnak, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a jacht anyag- és színváltásokkal jelzett vízszintes szintjei is értelmezhetőek legyenek. A tető az orr legelejében kezdődik, ahol a kanapét kialakítva megszakítás nélkül fogja át az egész hajó profilját. A tető ezután üvegszalagként felemelkedik, és beburkolja a mellvédet.

Maori Yacht 64ft

Az autóipar által inspirálva a tat karcsú geometrikus és organikus kialakítást kapott. A fedélzeten a hatalmasa nagy napozóágy mellett, amely elrejti az úszóbázist, található a nappali rész, ahol három kanapé alkotja a nyitott, szórakoztató teret. A hajótesten egy nagy napozóágy és két kényelmes kanapé található pihenéshez vagy napozáshoz.

A részletek aprólékos kidolgozása, az anyagok és a színpaletta összeállítása egy dizájner megtestesült álmává teszik a Maori Yachtot. A magával ragadó külső tér a modern enteriőrrel párosítva egy olyan hajót eredményez, amely egy sokkal kifinomultabb szinten csatlakozik a vízhez.