Kezdőlap Hírek Repülők Ünnepelj együtt Richard Branson-nel

Ünnepelj együtt Richard Branson-nel

1242
0

Igazi csemegével várnak Kubában, ha elmész Branson születésnapjára. Ráadásul vele együtt bulizhatsz. Branson egy igazi modern reneszánsz ember, így nem meglepő, hogy a születésnapja is exkluzív lesz.

Richard Branson 70.

A Virgin Voyages óceánjárója, a Scarlet Lady fedélzetén kezdődik a party, amely jövő áprilisban indul első útjára. Nem meglepő módon a hajón csak felnőttek tartózkodhatnak, és ha felkeltette az érdeklődésedet a dolog, már le is foglalhatod a jegyed. Az óceánjárón 20 étterem, wellness szolgáltatások, több fitness terem vár, valamint számos VIP luxuskabin közül választhatsz. Pont, mint egy rocksztár. Aztán csupán pár hónappal később, július 15-én Branson is felszáll a hajóra és elindul Kuba felé – ahová téged is vár.

Richard Branson 70.
A Miamiból induló négyéjszakás út közben tesznek majd egy rövid megállót a Bahamákon, ahol a The Beach Club nevű szórakozóhelyen tölthetnek el egy estét az utasok. Másnap reggel jógával és meditációval várják a megfáradt bulizókat, később pedig medencepartival dobják fel a napot. A zenét sem aprózzák el, egyenesen a Grammy-díjas Mark Ronson állítja össze a tracklistet.

Richard Branson 70.
Napozás után se feküdj le szundikálni! A Red Room mozi hat különleges előadást fog bemutatni, miközben a hajó Havanna felé suhan. A vendégek itt egy egész napot eltöltenek majd, egyenesen az ikonikus, vintage kabriókban járhatják majd végig a várost. Ha mindig Bransonnal akartál bulizni, most itt a lehetőség!