Kezdőlap Magazin 2019 187 karátos szuperjacht

187 karátos szuperjacht

976
0

Az aviatikai szektor után a Technicon most a Carat 187 elnevezésű szuperjacht tervét készítette el, amely egy 187 láb hosszú drámai szuperjacht.

Carat 187

A dizájn ismét a luxust nyújtja a közlekedésben, ugyanakkor az alkalom és az exkluzivitás érzésére összpontosít, amit csak a hajózás tud megadni.

Carat 187
A Technicon a szuperjacht dizájnban uralkodó törvények megszegése volt a célja a tervezés során. A Carat 187 messziről lenyűgöző sziluettje van a vízen, azonban közelről tárul fel igazán a külső egyedisége.

Carat 187

Az aszimmetrikus héj szoborszerű formákat visel az egyik oldalán, a másik oldalán pedig egyszerűbb, puhább felületeket a másikon, ezzel két különböző homlokzata van a hajónak, amelyek két különböző személyiséget testesítenek meg: introvertált és extrovertált. A végeredmény egy atipikus és túlzó, mégis ultra-luxus megjelenés.

Carat 187
Az exkluzív elegancia volt a legfontosabb a Technicon számára a tervezés során. A szuperjacht precíz technikai csomagjában felszíni részletezést és a felületkezelést alkalmaztak.

Carat 187

A luxus szimbólumaként a „vörös szőnyege” inspirált számos elemet a hajón, amelyek közül a legfeltűnőbb a két a lépcsősor a jármű hátuljában. A tengeren hajózva ezek a részletek egy kézzelfogható vizuális élményt jelentenek a tulajdonosoknak és a vendégeknek.

Carat 187