Kezdőlap Hírek Dizájn 2019 Hennessy V.S limitált kiadás

2019 Hennessy V.S limitált kiadás

1362
0

A 2019 Hennessy V.S Limited Edition az argentín-spanyol művész, Felipe Pantone segítségével született meg, aki ennek a különleges italnak egy még különlegesebb üveget tervezett. Felipe Pantone nevét arról ismerjük, hogy mindig az új hullámokat lovagolja, keresi az innovációt.

2019 Hennessy V.S limitált kiadás

A Hennessy V.S Limited Edition sorozat részeként több művésszel is dolgozott a márka. Olyan alkotókat hívtak segítségül, akik saját látomásukat és a Hennessy történelmét öntötték üvegbe. Felipe Pantone stílusa pedig a vintage tipográfia és kinetika között helyezkedik el. A művész anélkül vált világszerte ismertté, hogy valaha megmutatta volna az arcát a nagyközönségnek. Az együttműködés ötlete akkor született meg, amikor Pantone először látogatott el a franciaországi Cognac mellé. Ekkor ismerte meg Renaud Fillioux-t, akivel azonnal megtalálták a hangot.

2019 Hennessy V.S limitált kiadás

„A konyakkészítés során tisztelned kell a múltat, ugyanakkor folyamatosan újra kell alkotnod önmagadat is. A munkámat így a múlt ihleti, de a jelen hatja át.”

2019 Hennessy V.S limitált kiadás
Pantone a Hennessy archívumában kutatott régi címkék, reklámok, antik üvegek és csomagolások után, míg megtalálta a tökéletes egyveleget. Ezeket a saját kézjegyével látta el, a végeredmény pedig egy dinamikus, eredeti műalkotás lett, amely a jelent ragadja meg a történelmen keresztül. A munka a W-3 Dimensional Three Stars nevet kapta.