Kezdőlap Hírek Green Man A Curtiss legújabb fémvázas e-bike-ja

A Curtiss legújabb fémvázas e-bike-ja

1052
0
Curtiss

A Confederate Motorcycles több, mint negyedszázados tevékenysége és a 2018-as újramarketing után Curtiss Motors néven teljesen elektromos meghajtásra váltott.

 Curtiss

Néhány hónappal a hír kipattanása után egy egyedi, erősen stilizált elektromos trióról is lerántotta a leplet, köztük a Zeus Radial V8 és a Hades név alatt futó motorkerékpárokkal. Míg a két elit kétkerekű a gyártósoron készült, a Curtiss bemutatta legújabb terveit, a Hades 1 Pure-t.

 Curtiss

Az új, meztelen fémszerkezetű 1 Pure megtartja elődeire jellemző RaceTech sokkolt felfüggesztést és a lengőkaros, 19”-os szénszálas kerekeket és lenyűgöz a 217 LE-vel és 147 láb nyomatékkal, emellett némi szerkezeti és kozmetikai ráncfelvarráson is átesett.

 Curtiss

Átdolgozták a CNC alumínium alvázat, amely egy pár oldallemezből felépülve rögzíti annak gerincoszlopaként szolgáló csövet és csatlakozik a korábban konzolos, lövedék formájú akkumulátorhoz.

 Curtiss

A Warhawk-stílusú köralakú kivágás eltűnt, az ülés és a bőr térdtámaszok is Pure jelleget kaptak, ugyanúgy, mint a rögzítőlemezek, az első és hátsó sárvédők és a mostmár szénszálas alsó felfüggesztés. 2020 tavaszán tervezik piacra dobni 60 ezer dolláros áron.