Kezdőlap Hírek Autók A Lexus működteti Európa legkiválóbb repülőtéri business váróját

A Lexus működteti Európa legkiválóbb repülőtéri business váróját

671
0
Lexus airport

A világ legnagyobb jelentőségű turisztikai elismerésében részesült a brüsszeli repülőtéren működő The Loft utasváró. A tavalyi győzelme után idén duplázó lounge-nak a Lexus adott nevet, stílust és tartalmat, kiválóságát pedig a koronavírus-járvány sem tudta gyengíteni.


A World Travel Awards (WTA) 1993 óta díjazza évről évre a világ összes régiójában, és az idegenforgalom valamennyi szegmensében a legkiválóbb szolgáltatásokat. A WTA mára a szakma legnagyobb presztízsű elismerésévé vált, a kitüntetés a minőség, a megbízhatóság, a professzionalizmus megkérdőjelezhetetlen igazolása – különösen, mert a szervezett szakértői mellett az utazó közönség véleménye is érvényesül a döntésben.

Lexus airportSzámos egyéb kategória mellett a repülőtéri utasvárókat is minősíti a World Travel Awards. A szakma és a közönség egybehangzó véleménye szerint idén a Brussels Airlines és a Lexus által közösen üzemeltetett The Loft Európa legkiválóbb utasvárója.

Ezzel a 2018 óta működő brüsszeli lounge megismételte tavalyi győzelmét, ehhez azonban idén egészen más körülmények között kellett a maximumot nyújtaniuk.

Lexus airportA szavazás során ugyanis figyelembe vették, hogy a jelöltek hogyan reagáltak a globális koronavírus-járványra, szolgáltatásaikat hogyan igazították a megváltozott körülményekhez, és milyen óvintézkedésekkel gondoskodtak a vendégek gondtalan, mégis biztonságos időtöltéséről.

Lexus airportA Brussels Airlines és a Lexus közös váróját különleges koncepció szerint hozták létre, ötvözve a tradicionális belga és japán vendéglátás, kultúra és művészetek értékeit.

A 2400 négyzetméteres oázis 500 vendég számára biztosít ülőhelyet, a legváltozatosabb formában keltve életre az Omotenashi (odaadó vendéglátás) szellemiségét. A komfortot, technológiát és dizájnt ötvöző The Loft a kikapcsolódásra, munkára és étkezésre egyaránt jól elkülönülő, funkciójában és hangulatában harmonizáló tereket kínál.

Lexus airportA felfrissülésről zuhanykabinok, csillag-mennyezetes alvófülkék és a Lexus LS shiatsu masszázsfoteljei gondoskodnak; az érzékszervek szórakoztatására a Lexus high-end audiorendszereit tervező Mark Levinson zeneszobája és a Neuhaus csokoládébárja szolgál, és természetesen a legkiválóbb belga sörök sem hiányozhatnak a csapról.

Lexus airportA The Loft teljes mértékben mentes a műanyag palackoktól, így hozzájárulva a fenntarthatósághoz, a látogatók pedig a Lexus mecénási tevékenysége jóvoltából a modern képző- és iparművészet legkiválóbb alkotásaival is megismerkedhetnek, amíg járatuk indulására várnak.

A koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében jelenleg a brüsszeli repülőtér és ezzel együtt a The Loft is zárva tart, ám reméljük, a körülmények hamarosan lehetővé teszik, hogy a brüsszeli reptérre látogatók ismét megtapasztalják a belga-japán vendéglátás legjavát.