Kezdőlap Hírek A világ leggyorsabb futballcipője

A világ leggyorsabb futballcipője

466
0
PUMA

Az ULTRA SL FG felsőrésze szuperkönnyű szőtt hálóból készül, amelyet vékony TPU bőrréteggel vonnak be, hogy a lábbeli tartósságát és a labda tapadását biztosítsák.


A Puma sportcég az elektromos hiperautó-gyártóval, a Rimac Automobilivel közösen fejlesztette ki a PUMA ULTRA SL FG-t, a világ leggyorsabb futballcipőjét.

PUMAA limitált kiadású PUMA ULTRA SL-nek, amelyből csupán 412 pár készült el a múlt hónapban, súlya a gravitációt már-már meghazudtoló 90 gramm, illetve rendkívül magas szintű stabilitással, tapadással és könnyedség elemeivel rendelkezik, amelyeket sikeresen ötvöztek a PUMA exkluzív innovációjával.
“Az ULTRA SL célja az volt, hogy létrehozza a lehető leggyorsabbés legexterémebb futballcipőt, valamint, hogy betekintést nyújtson abba, hogyan lehet majd a jövő futballcipőit mérnöki megoldásokkal életre hívni” – mondta Dominique Gathier, a Product Line Management Teamsport vezetője.

PUMA“Megvizsgáltuk, hogyan épülnek fel a hiperautók, és ezen folyamatok legfontosabb tanulságait átültettük az ULTRA SL megalkotásába, különös tekintettel arra, hogy miként lehet csökkenteni a cipő súlyát, annak ellenére, hogy közben megtartjuk a rá jellemző, kiemelt, sőt extrém magas teljesítménytulajdonságokat.”
A Rimac egy horvát székhelyű vállalat, amely azzal a céllal alakult, hogy a 21. századi sportkocsikat hozza létre, igyekezvén kiaknázni a váltakozó áramú elektromos motorok teljes potenciálját. A 412 pár cipő, amelyet a PUMA a legelektromosabb ULTRA-val együtt dobott piacra, teljesítményében a Rimac C_Two hiperautó 412 km / h maximális sebességét tükrözi.
Az aerodinamikai sziluettje két „ablakot” jelenít meg a saroknál, amelyeket közvetlenül a Rimac C_Two karosszériája ihletett. Az UTLRA SL egy úgynevezett PEBAX talppal is rendelkezik, és integrálja az egyedi gyártású, rendkívül könnyű szerkezeti megoldásokat, amelyek az ULTRA mértékű gyorsítással növelik a lábbeli sebességét.

PUMA
PUMA X PORSCHE DESIGN COLLECTION: Kapcsolja be a biztonsági övét, és készüljön fel a PUMA legújabb technológiájának megtapasztalására!
A Puma bejelentette a legújabb Porsche Design kollekciót is, amely magában foglalja a vadonatúj XETIC talptechnikát is. A XETIC technológia a digitális teszteléssel kipróbált intelligens párnázat, amely kényelmet és rugalmasságot biztosít az anyagnak az őt ért erőhatásra adott válaszul. A habban lévő érzékeny szerkezet minimalizálja a leérkezés, a futás közbeni földet érés behatásait a maximális kényelem érdekében.
A PUMA x Porsche Design Xetic M, Xetic L és Xetic M Shift cipők jól lekerekítettek, maximális teljesítményt és luxust biztosítanak minden lehetséges helyzetben. A 100% -ban újrahasznosított hálóval és krómmentes bőrrel ellátott, korszerű szövetek, köztük a Bloom sockliner is különleges és exkluzív megjelenést kölcsönöznek a cipőknek.