Kezdőlap Hírek Dizájn Intergalaktikus takaró

Intergalaktikus takaró

975
0
Nasa takaró

A Rumpl cég bátran indult egy olyan irányba, ahol eleddig még meglehetősen kevés takarómárka járt korábban, hiszen piacra dobta NASA-témájú termékeit.

A portlandi cég az Apollo-misszió 50. évfordulójának tiszteletére megalkotott egy korlátozott példányszámban elérhető, exkluzív szigetelt takaró duót.

Nasa takaróAz összegyűjthető, intergalaktikusan praktikus takarók a Rumpl aláírásával ellátott NanoLoft Puffy Takaró és Original Puffy Takaró.

Nasa takaróA két terméket eredetileg júniusban dobták piacra, a NASA poncsójával együtt. Mindhárom termék olyan gyorsan keresetté vált, hogy alig néhány nap leforgása alatt telejesen kiürültek a készletek. A takarók most utoljára elérhetőek az űrhajós álmokat dédelgető vásárlók számára.
Nasa takaróAz Original Puffy NASA takaró (199 dollárért azaz nagyjából 60 000 forintért) ezüst nejlon hővisszaverő külsővel rendelkezik, amely a NASA hatvanas évekbeli szigetelt takaróira emlékeztet. Ezzel szemben a NanoLoft Puffy NASA takaró (299 dollárért, mintegy 90 000 forintért) egy a szkafanderek által ihletett kivitelben készül, és színtiszta fehér színben elérhető.

Nasa takaróMindkét takarón a NASA embléma másolata és egy amerikai zászló is megtalálható, némi élénkpiros díszítéssel karöltve. Ezenkívül egy különleges tárolózsákot is kapunk a könnyebb csomagolhatóság érdekében.
Elképzelésünk szerint a fenti takarókat az „úgy alszom majd mint a bunda” misszió kényelmes kivitelezésére tervezték. A NanoLoft takaró 100% -ban újrahasznosított poliészterrel van megtöltve, és a Rumpl védjegyével ellátott NanoLoft szigeteléssel rendelkezik, a ezek pedig garantáltan kényelmesen és melegen tartja majd az utazót. Az Original verzió ugyan „csak” újrahasznosított poliészterrel van kitöltve, de még így is megfelelő hőmérsékleti környezetet teremt. Mindkét takaró vízálló bevonattal van ellátva a tartósság fokozása érdekében. Mindkettőjük mérete 190×132 cm, súlyuk pedig 0,8 kg, ezek pedig tökéletes paraméterek egy valódi felfedezői takaró számára.
A különleges NASA kollekció az emberiség állhatatosságát, alkalmazkodóképességét és kitartását ünnepli” – nyilatkozta Wylie Robinson, a Rumpl vezérigazgatója és alapítója egy sajtóközleményében. “Mai rohanó világunk kavargó eseményeinek közepén sem szabad megfeledkeznünk arról, hogy együtt bármilyen kihíváshoz alkalmazkodni tudunk, bármit elérhetünk”
Bár nekünk átlagos földlakóknak remélhetőleg nem kell megküzdenünk az űr szélsőséges, mínusz 285 celziusz fokos hőmérsékletével, a tél közelít….és ne feledjük 2020-at írunk. Ezek az kényelemmel bélelt, űrbéli takarók pedig tökéletes kiegészítőként szolgálhatnak ebben a rendhagyó évben is.