fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Áramvonalas luxusotthon

0

David Tajchman bemutatta végre az On the Rocks névre keresztelt koncepcióját. A luxusotthon gyönyörű áramvonalas formát kapott, de a leendő tulajdonos autójának íveit is felfedezhetjük benne.

On the rocks

A ház egy sziklára fog épülni, amely közvetlenül a tengerre néz. Az épület eltűnik a természet rengetegében, az utcáról pedig csak a feszített víztükrű medence kékje látható majd.

On the rocks
A helyi reptértől félórányira található házat autóval lehet megközelíteni, gyönyörű tájakon áthaladva. A ház teteje észak felé nyúlik ki a telek felé, az alatta lévő árnyékos terület pedig alkalmas egy autó számára parkolni.

On the rocks

Belül a konyhaablak a tulajdonos autójának formája alapján készült. A házat körben panorámaablakok ölelik át, így zavartalan kilátás nyílik az öbölre.

On the rocks
„A projekt egy végtelen számsorként is értelmezhető, amely a Gran Mediterraneo felhőkarcoló alapötletét követi. A tulajdonosok szerették volna, ha ennek az épületnek a topológiáját követné leendő otthonuk, rengeteg új ötlettel kiegészítve.” – mondta az építész.

On the rocks

On the rocks

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «