Kezdőlap Hírek Autók Az Audi és az FC Bayern együtt halad a jövőbe vezető úton

Az Audi és az FC Bayern együtt halad a jövőbe vezető úton

947
0
Audi - FC Bayern

Az Audi és az FC Bayern München továbbra is közösen halad a jövőbe vezető úton. A két prémium márka már 2002. óta erős csapatot alkot, partneri együttműködésüket – kibővített tartalommal – most 2029-ig meghosszabbították. Az Audi az FC Bayern München exkluzív autóipari partnere. A következő évtized közös munkája az innovatív marketing megoldások és az elektrifikáció területén megvalósuló stratégiai együttműködésre összpontosít. Ennek szellemében minden, a rekord bajnokcsapat igazolt játékosaként futballozó sportoló egy tisztán elektromos Audi e-tron modellt kap 2020-ban.

Az Audi és az FC Bayern München együttműködése egy igazi sikertörténet. 2002. óta támogatja a négykarikás márka a sikeres német futball klubot. Ezen kívül az Audi 2011. óta az FC Bayern München AG részvényese. Az elmúlt években közös események és együttes kezdeményezések töltötték meg élettel ezt a partneri kapcsolatot. A 2019-ben már hatodik alkalommal az Allianz Arénában megrendezett Audi Kupa Európa egyik kiemelkedő felkészülési tornájává nőtte ki magát.

Audi - FC Bayern

A teljes, Audi által az FC Bayern részére biztosított flotta az együttműködés teljes időtartama alatt átlagosan maximum 95 gramm szén-dioxidot bocsáthat ki kilométerenként Ez lényegében megfelel a gyártói gépjárműpark számára 2020. január 1-jétől teljesítendő jogi követelményeknek. A jövőben legalább a járművek fele elektromos meghajtással működik majd.

Audi - FC Bayern

A megállapodás meghosszabbításával mindkét partner hosszabb távú tervekben gondolkodhat a fenntarthatóságot érintő egyéb kezdeményezések terén. Lényegét tekintve az együttműködést a felek új alapokra helyezik: a járműhasználati megállapodást, amelynek keretében az FC Bayern sztárjai és képviselői Audi modellekkel közlekednek felváltja egy stratégiai együttműködés. Ennek célja mindkét fél számára, hogy az elektrifikációt, az innovatív marketing tevékenységeket és kommunikációs felületeket érintően együttesen tudjanak továbblépni.

Audi - FC Bayern

Az Allianz Arénában a látogatók még látványosabban találkozhatnak az Audival és szerezhetnek közvetlen élményeket a márkával kapcsolatban. A München szívében megvalósuló új FC Bayern flagship store üzletében az Audi kínálatának különböző darabjai is elérhetők lesznek. Egy másik, jövőbeni együttműködést megcélzó projekt részeként töltőoszlopok kapnak helyet a stadion környezetében illetve tesztvezetésre is lesz lehetőség az aréna körzetében illetve az FC Bayern Säbener Strassen található akadémiája és edzőlétesítményei környékén.