Kezdőlap Hírek Autók Az Audi virtuális valósága

Az Audi virtuális valósága

889
0

A PB18 e-tron belső terét teljes mértékben virtuális valósággal alkották meg. A sportautóktól a legmodernebb technológiákig mindenre hatással van Kalifornia. Az Audi számára ez a PB18 e-tron koncepciónál mutatkozik meg, amely egy teljesen elektromos, autóversenyek ihlette modell.

Audi e-tron PB18

A 670 lóerős autóról úgy nyilatkoztak az Audi fejesei, hogy ez a négykerekű az átmenet a szuperautók és sportbackek között. A gép két másodperc alatt van 60 mérföld/órán, így a világ egyik leggyorsabb autója címre is pályázhat.
A PB18 az első Audi, amely a Malibu designstúdió garázsából gurult ki. A hely különlegessége, hogy mindent gépekkel terveznek meg, beleértve az autók belső terét is, amelyhez virtuális valóságot használnak. „A PB18-at agyag nélkül alkottuk meg, egyszerűen beküldtük az adatokat hozzá és már kész is volt. Biztosan tudom állítani, hogy már digitálisan is végig tudunk haladni a fejlesztés összes folyamatán.” – mondja a stúdió vezetője.

Audi e-tron PB18
„Malibu az egyetlen hely, ami illik a cégünkhöz. A kaliforniai életérzés megtestesítője. Minden hétvége olyan, mintha a Nürnburgring és Monterey Autóhét lenne összegyúrva benne.”
Nem sokára már nem csak egy maroknyi tervező fog üldögélni a stúdióban. A potenciális vevők itt kerülhetnek igazán közeli kapcsolatba a branddel. „Köteléket akarunk teremteni köztünk és a vásárlóink között, meg akarjuk érteni, milyen termékek rezonálnak jól a piac igényeivel. Látni akarjuk az igényeiket és egy szinttel feljebb is akarunk lépni azoktól.”

Audi e-tron PB18
Eközben a német autógyártó végre beleássa magát az elektromos autókba az e-tron SUV és e-tron GT modellekkel. A PB18 gyártásáról a stúdió vezetője még nem beszélt, azonban megnyugtatott mindenkit, hogy a szuperautók élni és virulni fognak Kaliforniában. „Az emberek szenvedélyesen szeretik az autókat. Egyelőre még nem fognak lemondani a vezetésről.”