Kezdőlap Hírek Az új Top Gun-film beindítja az óra- és ékszeripart

Az új Top Gun-film beindítja az óra- és ékszeripart

1516
0
Top Gun 2

Az óra- és ékszergyártó cégek riadókészültségben várják, hogy bemutassák Tom Cruise legújabb filmjét, a Top Gun: Mavericket, ugyanis a vakmerő pilóta, Mitchell százados (Cruise) aktuális időmérő szerkezete fellendítheti az üzletet.

Top Gun 2Az első film (Top Gun) bemutatása után rekordszámú eladást mértek a Porsche 716-os karóra eladása terén, mert Cruise ilyet viselt az 1986-os légiharcokban és a szerelmi csatározásokban, ezért most több cég is rárepült az új lehetőségre.
A kaliforniai Topper óra- és ékszercég új luxus időmérő termékekkel jelentkezik, amelyeket kimondottan a Top Gun: Maverick stílusában terveztek.


A brit Bremont cég szintén egész termékcsoportot szándékozik piacra dobni a Top Gun-karórákkal kapcsolatban, de a világ egyik leghíresebb luxusóra-cége, a svájci Breitling sem marad ki a versenyből. Már rendelhető náluk a Breitling D30022 Navitimer Top Gun fantázianevű, rozsda-, víz- és ütésálló, úgyszólván atombiztos műremek majdnem 8000 dollárért (2,5 millió forint), ami lényegében egy korábbi, fele ennyibe kerülő típus felturbózott és újradizájnolt változata.
(Top Gun: Maverick – hazai bemutató: 2020. július 16.)