Kezdőlap Hírek Autók Bentley Mulliner Limited Edition

Bentley Mulliner Limited Edition

1328
0
Bentley Mulliner Limited Edition

A Bentley partnerkapcsolata a Breitlinggel 2002-re vezet vissza, amikor az ikonikus autómárka megalkotta a legendás Continental GT-t.

Bentley Mulliner Limited EditionA Bentley megbízta a Breitlinget, hogy készítsen egy órát a műszerfalra. Nyilvánvaló a kapcsolat az új Breitling Premier Bentley Mulliner Limited Edition óra és a Bentley Continental GT Mulliner Convertible között, az óra gravírozásával és a GT műszerfalán lévő Breitling órára tett utalással, mely tökéletesen kifejezi a Bentley Mulliner szaktudását.

Bentley Mulliner Limited EditionAz új kronográf szoros kapcsolatban áll a Bentley Continental GT Mulliner Convertible belső terével, amely minden idők legnagyobb luxusát kifejező GT-je.

A Breitling Premier Bentley Mulliner Limited Edition csupán 1000 darabos limitált kiadásban kerül forgalomba. A 42mm-es rozsdamentes acél tok kék aligátorbőr szíjon helyezkedik el, mely tükrözi az autó belső terének Imperial Blue bőr borítását. Az elegáns ezüst számlap a Bentley Continental GT Mulliner Convertible műszerfalát idézi. Az óra kék segédszámlapok – a 3 óránál lévő 30 perces számláló és a 9 óránál lévő másodperc számláló – a Breitling Manufacturer Caliber 01 jelzője, mely lenyűgöző 70 órára való időtartalékkal van ellátva.

Bentley Mulliner Limited EditionAz óra számlapján fehér tachiméter-skála található kék belső előlapon, piros tachiméter felirattal. A piros mutató és a piros varrás is megtalálható a Bentley Continental GT Mulliner Convertible belső terében. Az arab számok tovább erősítik az óra és a Bentley Continental GT Mulliner Convertible közötti kapcsolatot.

Bentley Mulliner Limited EditionA tok bal oldalán található a gravírozott “Bentley” felirat, mely ugyanolyan dizájnt kapott, mint a történelmi Bentley fordulatszámmérője. Az átlátszó zafír hátlapon a sorozatszám látható, “Mulliner Edition – Breitling – One of 1000” formátumban.

A Premier B01 Chronograph 42 Bentley Mulliner Limited Edition ezüst számlappal, kék segédszámlapokkal és kék aligátor bőr szíjjal és hajtható csattal 8100 euróba kerül.