Kezdőlap Hírek Autók Bugatti Hypertruck

Bugatti Hypertruck

1383
0
Bugatti Hypertruck

Prathyush Devadas újragondolta a Tesla teherautóját, mint egy Bugatti márkájú járművet. Így kapott egy egyedi koncepciót, egy futurisztikus kinézetű hiper(szuper) teherautót.

Bugatti HypertruckDevadas az 1969-ben alapított kínai autógyártó, a Dongfeng vezető tervezője. Kína egyik legnagyobb autócsoportja 176 ezer alkalmazottal és 240 billió RMB-vel.

Bugatti HypertruckAmit eddig a Tesláról tudunk, hogy úgy tűnik, hasonló egyszerű dizájnnal büszkélkedhet, egyetlen ívű teste különálló pilótafülkével. Teljesen elektromos meghajtását pedig jelenleg egy elektromos járműgyártó cég és egy tiszta energiával foglalkozó cég fejleszti.

Bugatti HypertruckA Bugatti Hypertruck egy darabból álló dizájnja 8 kereket kapott, melyből kettő elől, hat pedig hátul található, így biztonságosan szelheti a kilométereket az utakon.

Bugatti HypertruckPiros külső világítótestek veszik körül a karosszériát, így teljesen futurisztikus kinézetet kap. Az alapító, Ettore Bugatti monogramja pedig a hátsó üvegajtónál kapott helyet.

Bugatti Hypertruck