Kezdőlap Hírek Órák A búváróra felfújható szíjjal

A búváróra felfújható szíjjal

1342
0

Az órád mindig biztonságban lesz az óceán mélyén is. Ez az egyik legstrapabíróbb karóra, amit mostanában piacra dobtak, hiszen akár 500 méterig is merülhetünk vele.

 Supermarine S500

A legtöbb búváróra is csak 300 méterig bírja. A legnagyobb mélység, amíg ember lemerült, 332 méter volt, szabadmerülésben pedig 253 méter, de az osztrák Herbert Nitsch számos agyvérzést szenvedett el az óriási nyomásváltozás miatt.

 Supermarine S500
A jó hír az, hogy ha ilyen akcióra szánod el magad, az órádat nem kell majd a parton hagynod. Szükséged lesz egy időmérőre, amely biztosan nem fog cserbenhagyni, és az S500 modellel ez garantált. A Bremont zseniális mérnökei ráadásul felfújható szíjat is készítettek hozzá, így az órád mini mentőövként is funkcionálhat. Persze egy sima nyaralás alkalmával is hasznát veszed majd az órának, hiszen úszkáláskor sem kell féltened, nem fog beázni.

 Supermarine S500
Idén nem sok izgalmas újítást látott a karórák óriási piaca, de a Bremont most megmutatta, mit tud. Ez a gyártó minden évben elkápráztatja a fanatikusokat valami innovációval, pár évvel ezelőtt például egy olyan okosórát alkottak meg, amely jelezni tudja, ha egy cápa épp meg akar enni téged.