Kezdőlap Hírek Órák Ütésre felkészülni!

Ütésre felkészülni!

1353
0

A Hublot egy ultrakönnyű, praktikus órát készített a golfozók számára egy limitált, 200 darabos szériában. Az óra nyomon követi, hogy a játékos hányat ütött egy kör alatt. Ütésre felkészülni!

 Hublot

A legtöbb sporttól eltérően a legjobb golf játékosok azok, akiknek a legkevesebb pontja van. Ám ha valaki egy 18 lyukas meccset játszik, akkor mindenképp szükség van eredménylapra és egy tollra. A Big Bang Unico Golf Blue Carbonnal az Hublot megadja a lehetőséget, hogy a játékos a csuklóján rögzítse az eredményt rendkívül egyszerűen. A nyitott számlapon három kisebb számlap van.

 Hublot

Az első 9 óránál, amely a lyukakat számolja. A társa 3 óránál az ütések számát méri minden lyuknál. A 6 óránál található pedig az ütéseket összesíti az egész játék során. A 2 óránál látható golfütő formájú nyomógomb aktiválja a számlapot, ami az ütéseket számolja, és megmutatja azok számát lyukanként.

 Hublot

A második, 4 óránál lévő gombbal a következő lyukra tudsz ugrani, és visszaállíthatod a számlálót nullára. A 8 óránál látható gomb az egész mechanizmust visszaállítja alapállapotba. Ekkor indulhat a következő menet.

 Hublot
Mindezeket a funkciókat egy teljesen szkeletonizált, önfelhúzó szerkezet működteti. Az MHUB1580 kaliber teljes üzemideje 72 óra.
A komfortos viselet érdekében a Hublot egy csúcstechnológiás ötvözetből, üvegszál és alumínium keverékéből álló Texaliumból készítette a tokot. A végeredmény. A Big Bang Unico Golf Blue Carbon mindössze 98 grammot nyom!
Ára: 32,100 euró