Kezdőlap Hírek Green Man E-bicikli ultrakönnyű karbon vázzal

E-bicikli ultrakönnyű karbon vázzal

1535
0

A Specialized bemutatta a Turbo Creo SL Founders Editiont, egy elegáns e-biciklit, amelynek belső akkuegység az ultrakönnyű karbonvázban van elrejtve. Mindössze 11,9 kg súlyú, 240W-os pedálasszisztenssel büszkélkedhet egy 380 Wh akkumulátor használatával, amit a kaliforniai gyártó az alsó csőben helyezett el.

Turbo Creo SL Founders Edition

A kerékpárt Specialized könnyű SL 1.1 motor hajtja. Ez elegendő ahhoz, hogy 128 kilométernyi támogatott pedálozást biztosítson, de a 160-Wh kiegészítők a kerékpárra rögzíthetők, hogy ezt a hatótávolságot 64 kilométerrel megnyújtsák. A Specialized kettőt dobja a Turbo Creo SL Founders Edition alapcsomagjába is bedobott belőlük.

Turbo Creo SL Founders Edition

A biciklihez egy mobilos alkalmazáson is tartozik, amiben a biciklis öko-, sport- és turbo-támogatási módok közül választhat, rögzítheti a biciklizés adatait, és figyelheti az akkumulátor töltöttségét.

Turbo Creo SL Founders Edition

A Turbo Creo SL Founders Edition egyéb jellemzői közé tartoznak a hidraulikus tárcsafékek, a 11 sebességes Shimano Dura-Ace váltó és egy 28 mm-es gumiabroncsokba öltöztetett egyedi Roval CLX 50 kerék.

Turbo Creo SL Founders Edition

A Specialized legújabb, ütéscsillapító bukósisakja, a Future Shock 2.0-val érkezik a bicikli, amely 20 mm-es függőleges mozgást kínál az egyenlőtlen terepen történő biciklizések kiegyenlítésére.

Turbo Creo SL Founders Edition

A Turbo Creo SL Founders Edition a Specialized e-kerékpár családjának top modellje, és csak 250 darab készül belőle. Emellett van a Turbo Creo SL Expert, aminek ára 9000 dollár, továbbá az S-works Turbo Creo SL, melynek ára 13500 dollár. Ezen felül ott van a 16,500 dolláros Founders Edition és a Turbo Creo SL Expert EVO, amely 38 mm-es gumiabroncsokkal rendelkezik off-road kalandhoz, és az ára 9000 dollár.

Turbo Creo SL Founders Edition