Kezdőlap Hírek Repülők Exkluzív show belépővel lepi meg magyar utasait az Emirates

Exkluzív show belépővel lepi meg magyar utasait az Emirates

8600
0
Emirates

Az örökösen pezsgő Dubaj ikonikus látványosságai mellett világszínvonalú előadásokkal csábítja a látogatókat egész évben. Most a város egy különleges attrakcióját fedezhetik fel a magyar utasok az Emirates jóvoltából: a kedvezményes árú dubaji repülőjegyek mellé február 12-től a díjnyertes La Perle by Dragone előadására szóló belépővel lepi meg utasait a légitársaság.

Emirates

Azok, akik 2020. február 12. és 24. között foglalják le retúr jegyüket az Emirates Dubajba tartó járataira a június végéig tartó repülési időszakra, ajándékként egy belépőjegyet kapnak a légitársaságtól a La Perle by Dragone előadásra. A Turistaosztályon utazók bronz, a Business, valamint a First Class utasai ezüst belépőjeggyel tekinthetik meg a műsort.

Emirates

A high-tech vízi színpadon előadott látványos show a belga Franco Dragone színházi rendező legújabb alkotása, akinek nevéhez 1985 és 1998 között a világhírű Cirque du Soleil társulat legemlékezetesebb előadásai is kötődtek. A La Perle by Dragone show-t 2017-ben mutatták be először a Dubaj szívében található Al Habtoor City-ben, azóta pedig folyamatosan teltházzal fut a város szellemiségét megelevenítő produkció, amit a térség ízei, színei és vibráló forgataga ihletett.

Emirates

Dubaj magával ragadó hangulatát és a szolgáltatások kiemelkedő színvonalát már az Emirates járatain megtapasztalhatják az utasok. Az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerének, az ice-nak köszönhetően több mint 4000 szórakoztató csatorna közül válogathatnak, és 20 MB ingyen Wi-Fi használatára jogosultak minden osztályon a repülés során. A kulináris élményről a díjnyertes séfek által készített, helyi konyha által inspirált fogások gondoskodnak a légitársaság járatain.

A Turistaosztályra már 120 000 Ft-tól kezdődnek a repülőjegy árak, a Business Class-ra 650 000 Ft-tól válthatnak ülőhelyet az utasok, míg a First Class-ra már 1 220 000 Ft-tól kaphatók jegyek 2020. február 12. és 24. között.