Kezdőlap Hírek Építészet Floridai luxusotthon, ahol aztán van minden

Floridai luxusotthon, ahol aztán van minden

965
0
Francia birtok

A hatalmas francia stílusú birtokon egy korszerű garázsgaléria és csónakház is található a tavon.

Don Wallace felépítette a világ legnagyobb egyszemélyes lakóautó-márkakereskedését – a Lazydays RV-t Tampában – egy részét eladta és a bevétel egy részét szuper autó vásárlásához használta fel.

Francia birtok

Egy bizonyos ponton gyűjteményében megtalálható volt minden nagyszerű Ferrari, az első és utolsó Bugatti Veyron kupé, az ultra-ritka McLaren F1 és P1 és versenyautók. Nagyon sok versenyautó.

Francia birtok

Fontos volt, hogy az RV King felépítse álmai házát, mely befogadhatja ezt a csodálatos kollekciót a 840 hektáros Thonotosassa tó partján, 30 percre Tampától.

Francia birtok

A tervekben szerepelt egy kolosszális, különálló garázs, mint egy múzeum, mely a közel 80 darabból álló kollekcióból 20-nak ad helyt.

Francia birtok

Hogy az autókat karban tartsa, egy több, mint 1000m2-es szerelőműhely is megépítésre került, valamint egy nyolc kanyaros versenypálya gondoskodik róla, hogy nehogy berozsdásodjanak.

Francia birtok

Természetesen, amikor arra került a sor, hogy ezt a földszintes férfibarlangot összerakják, olyanokat sem hagytak ki belőle, mint a bowling-pálya, 50-es évek stílusát idéző étkező és két versenyszimulátor.

Francia birtok

Sajnos a kollekció nagy részét már eladták, 2015-ben az aukción az 1964-es Ferrari 250LM 17.6 millió dollárért, míg a McLaren F1 LM rekord 13.75 millió dollárért kelt el.

Francia birtok

A 2012-ben fejezték be a francia-normand stílusú kastélyt, melyben négy emeletes ház, két emeletes vendégház, különálló medence ház is helyt kapott. Összesen 8 szobával, 12 fürdőszobával és 14 fél-káddal, a teljes épület 4000 m2-en terül el.

Francia birtok

A francia esztétikai terveknek megfelelően számos szoba bonyolult felület kivitelezéssel, nyitott fagerendákkal és ívelt ablakokkal rendelkezik. A tampai székhelyű építész, Alvarez Homes keményfa padlót rakott le a fő ház területén kézzel megmunkált,francia tölgyből, valamint csiszolt belga mészkő került még felhasználásra.

Francia birtok

A főépület egyik leglátványosabb szobája a férfi társalgó a nagy kandallóval, fagerendákkal és mennyezettel és díszesen megmunkált fa elemekkel. Hozzá tartozik a félkör alakú bár jellegzetes faragott fa panelekkel.

Francia birtok

A szórakoztatásról a hatalmas nyitott konyha gondoskodik, mely Perlick gépekkel, elegáns Imperial kék gránit munkalappal, hátlappal és Subzero hűtőkkel van ellátva.
Pár lépésre tőle megtaláljuk a ház elegáns étkezőjét, falain kézzel festett selyemmel, az ablakok a szépen nyírt gyepre néznek.
Az egészségről a mérföld hosszú gyalogút, majd a földszinten helyt kapó fitnesz terem, fűtött beltéri sósvizes medence, gőz- és szauna szobák gondoskodnak.
Ahogy a házból kilépünk, szemben találjuk magunkat a lóerőkkel és a tóval, mely partján egy kétemeletes csónakház található jet skivel és kajakokkal.
“Kétség nélkül ez Florida legmeghatározóbb háza, mely az elmúlt évszázadban épült” – mondta Mary Pond, bróker. A ház hirdető ára 19.5 millió dollár.