Kezdőlap Hírek Órák A Garmin legkeményebb órája lopakodni is képes

A Garmin legkeményebb órája lopakodni is képes

1461
0

A Garmin bemutatott egy új modellt, amely tökéletes választás lesz azok számára, akik sötétben is szeretnek kint bóklászni.

Instinct Tactical Edition

Az Instinct Tactical Edition a modern okosórák minden funkciójával rendelkezik, azonban a lopakodó üzemmód segít, hogy senki ne ismerhesse tulajdonosa pontos helyzetét, valamint az éjjellátókkal is kompatibilis.

Instinct Tactical Edition
A Garmin Instinct modellsorozata hő, ütődés- és vízálló. Az okostelefonunkról érkező adatokat is kezelni tudja, a szívritmust, a megtett lépésszámot, elégetett kalória számát, valamint GPS, GLONASS és Galileo követőrendszer is tartozik hozzá. Természetesen kerékpározáshoz, úszáshoz, futáshoz is használhatjuk.

Instinct Tactical Edition
A Tactical Edition az igazán kalandvágyók számára is tartogat meglepetéseket, hiszen akár kétféle koordinátát is egyszerre figyelhetünk a karcmentes kijelzőn.

Instinct Tactical Edition
A lopakodó mód az összes vezetéknélküli kapcsolatot megszakítja, így a GPS-jel is láthatatlanná válik. Az éjjellátó mód segítségével akkor is leolvashatjuk az adatokat, amikor éjjellátó szemüveget viselünk.

Instinct Tactical Edition
Az akkumulátor akár 14 napon át képes hajtani az órát. Ára 350 dollár.

Instinct Tactical Edition