Kezdőlap Hírek Autók Harley-Davidson kalandozások

Harley-Davidson kalandozások

600
0
Pan America

Zsigerekig hatoló, vérbeli kalandokra csábít a Harley-Davidson legújabb adventure touring motorkerékpárja, a Pan America. A “fedezz fel mindent” motorkerékpárt azoknak alkották, akik a hagyományos túráktól többre, másra vágynak, legyen szó aszfaltról vagy terepről.

A túraendurós motorosok mindig újabb kalandokra vágynak, hogy felfedezzék a világot, kint aludjanak a csillagok alatt és teljesen átadják magukat az utazásnak. A Pan America az ilyen felfedezőknek készült, akik ott teljesednek ki, ahol előttük csak kevesen motoroztak.
A Pan America túraenduró lelke a végtelen lehetőségekben és a megkötések nélküli szabadságban rejlik. Az autóutaktól a piszkos földekig, a hegytetőktől a folyópartokig, a kitartó túraenduró motoros mindig is kíváncsi lesz, hogy mi lehet a szemben lévő dombon túl.

Pan AmericaEz az álhatatos lelkivilág vezette a Harley-Davidsont egy olyan motorkerékpár fejlesztésében, ami megnyeri minden olyan kalandozó szívét, aki a vad világ kihívásait keresi. Például az olyanokét is, mint Jason Momoa, aki egy rövid tesztkör után azonnal igent mondott a Harley-Davidsonnak a közös munkára. Momoa, az ízig-vérig motoros a legjobb választás a Pan America bemutatására, megismertetve a világgal a Harley-Davidson technológiai fejlesztéseit ebben a szegmensben.
“A Pan America pont az a motor, amivel kiélhetem minden vágyamat a Harley-Davidson iránt és nagyon hálás vagyok, hogy mindebben részt vehetek.” mondta Momoa. “Ez a legjobb túraenduró, amit eddig vezettem és tudom, hogy a többi hasonló kalandor is pontosan ugyanígy érez majd.”
Legyen szó kempingezésről egy dombon vagy egy kiszáradt folyóparton, a Pan America motorkerékpárral olyan helyre el tudunk jutni, ahová kalandvágyó lelkünk vágyik. Többféle terepviszonyhoz megfelelően alkalmazkodik az elektronikusan állítható vezetési módokkal, amik a motor karakterisztikáját úgy változtatják meg, hogy a motoros magabiztosan tudjon közlekedni minden helyzetben.
Pan America“Sokat motoroztam már Amerikán kívül, gyönyörű helyeken jártam és ráébredtem, hogy a mi márkánknak is meg kell nyílnia ebbe az irányba, hogy még több embernek segítsünk a kalandjaik elérésében.” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson enöke, vezérigazgatója.
A Pan America motorkerékpár az adaptív ülésmagasság állítással jobban vezethető és irányítható. Ez a piacon elsőként alkalmazott technika automatikusan leülteti a motort egy megállásnál, hogy biztonságosan talajt érjen a motoros lába, és megemeli a motort induláskor.
Az alacsonyabb állásban könnyebb a motort le- vagy felpakolni és nem változtatja meg a motor kanyarodási szögét, vagy hasmagasságát.
A Pan America a teljesen új vízhűtéses Revolution Max 1250 blokkal szerelt. Hangolása finom, de erőteljes nyomatékot biztosít alacsony fordulaton is kevés gázadás mellett, ami alkalmassá teszi a terepmotorozásra.
Motorozás az Északi sarkkörtől a Kilimanjaro lábáig, a Harley-Davidson Pan America motorkerékpár igazi kalandozásra született, ellenállónak építve, felfedezésre fejlesztve és kalandokra tervezve.