Kezdőlap Hírek Építészet Luxus betonbarlang

Luxus betonbarlang

742
0
Villa G01

A Villa G01 tervezésekor a sziklák és a barlangok nyújtottak inspirációt a Mask Architects számára. Ez a különleges, tengerre nyíló panorámával rendelkező luxusvilla Észak-Szardínia exkluzív környékén található.

Villa G01A legmodernebb technológiák és automatikus építési technikák segítségével tervezett villa építészetileg és anyagában is tiszteletben tartja környezetének adottságait.

Villa G01Az építészeti textúra Jacques Cuelle szardíniai munkáit veszi alapul, de újragondolja azokat a helyi építészetet szem előtt tartva. A villa dizájnja nyugodt és laza nyári hangulatot áraszt és elősegíti a családtagokkal és barátokkal való mélyebb kapcsolódást.

Villa G01A luxusvilla elnevezése is az építészeti inspirációra és külalakra utal. A koncepció figyelembe veszi a Szardínia építészeti stílusát és 592 m2 beltérrel és 4000 m2-es kerttel rendelkezik.

Villa G01 Tökéletesen belesimul természetes környezetébe: sziklák és növényzet között, a kristálytiszta tenger és a part közelében bújik meg.

Villa G01A fő belső élettér a szabadtéri medencéhez kapcsolódik. A tökéletes kilátást harmonika ablakok biztosítják, melyek természetes fénnyel töltik meg főleg a társalgó és étkező részleget.
Villa G01Felülről első pillantásra egy sziklabarlangnak tűnik. A a kisebb barlang a tetőnél csak tovább erősíti ezt az illúziót, hiszen a közelben lévő sziklákban gyakran alakul ki hasonló üreg. A Villa G01 kis balrangja a tetőteraszhoz vezet, ami lélegzetelállító kilátást és ideális helyet nyújt napozáshoz és pihenéshez.

Villa G01Az organikus formával rendelkező úszómedence a tenger vonalát követi, így olyan, mintha a tengerbe folyna.

Villa G01A luxusvilla részét képezi egy privát edzőtér is, ahol szabadtéren, természetes mégis privát környezetben sportolhatunk.