Kezdőlap Hírek Autók Justin Bieber futurisztikus Rolls-Royce kísértete

Justin Bieber futurisztikus Rolls-Royce kísértete

789
0
Rolls-Royce

2016-ban a Rolls-Royce bemutatta a Vision Next 100 nevű tanulmányautóját, mely egy kupé-stílusú koncepciós modell szabadon forgó kerékívekkel a klasszikus hűtőrácsok mindkét oldalán.

A kaliforniai központú West Coast Customs, mely a kétezres évek MTV műsora, a Pimp My Ride-ról híres, azt nyilatkozta: „azon tűnődünk, vajon miért nem létezhet már ma is ez a tekintélyt parancsoló autó”.

Rolls-Royce Négyévnyi kutatás és fejlesztés után a gyártó nem csak képeket, de egy videót is feltöltött az autóról közösségi oldalára, mely utóbbi a modell átalakulásának folyamatát mutatja be. És ha mindez nem volna elég, az őrületes járgány Justin Bieber tulajdona.

Rolls-Royce A West Coast Customs a Rolls-Royce Vision next 100-ból és a BMW vision next 100-ból inspirálódva teljesen újragondolta és átalakította a Rolls-Royce Wraith-et.

Rolls-Royce Az autónak csiszolt fém külseje és fedett kerekei vannak, a motorháztetőn pedig egy áttetsző Eksztázis Szelleme szobor ül. Belül a JL audio legfejlettebb hangrendszerével van felszerelve. Justin Biebernek ezúttal igen különleges autóra sikerült szert tennie.