Kezdőlap Hírek Autók Kinek kell a Batmobile, ha van egy matt fekete Lamborghini Veneno Roadstere

Kinek kell a Batmobile, ha van egy matt fekete Lamborghini Veneno Roadstere

1973
0
Lamborghini Veneno Roadstere

Ezt a lenyűgöző gépcsodát a Lamborghini évfordulójára tervezték.

Lamborghini Veneno Roadstere

Még a Lamborghini neves modelljei között is van olyan, amely kiemelkedik a többi közül. Most pedig egy olyan ritkasággal ismerkedhetünk meg, amitől biztosan eláll a lélegzetünk.

Lamborghini Veneno Roadstere
A márka 50. évfordulójának tiszteletére tervezték ezt a matt fekete 2015 Veneno roadstert, amelyet az RM Sotheby’s bocsát aukcióra. A Venenoból csupán kilenc darab készült el, így ez igazán különleges fogásnak számít.

Lamborghini Veneno Roadster
A Veneno először a 2013-as Genfi Autószalonon mutatkozott be. Az autó Batmobile-szerű kinézete, drámai vonalai és éles ívei nemcsak esztétikusak, de hasznosak is. A szuperautó szénszálas kasztnival rendelkezik, a matt fekete alapszínt pedig lime zöld vonalak és LED-fények egészítik ki.

Lamborghini Veneno Roadster
A gépet egy 6,5 literes V12 hajtja, ami erősebb, mint az eredeti Aventador LP700-4. Ez az elképesztő hajtáslánc 2.9 másodperc alatt röpíti az autót 0-ról 62 mérföld/óra sebességre, végsebessége pedig 221 mérföld/óra.

Lamborghini Veneno Roadster
Az autó egy szaúd-arábiai család tulajdonában volt, majd egy gyűjtőhöz került. Az exkluzív Lamborgini február 5-én kerül aukcióra 4 millió dollárért, de az ára elérheti a 6 milliót is.

Lamborghini Veneno Roadster