Kezdőlap Hírek Építészet Léghajóbérlés AirBnB módra

Léghajóbérlés AirBnB módra

832
0
Airship002

Az AirBnB legújabb kínálatában szerepel egy egyedi szállást a skóciai Drimninben. A Roderick James építész által tervezett Airship002 egy egy egyedi otthon, mely lélegzetelállító kilátást kínál a hegyekre. A robosztus alumíniumkabin mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy kényelmesen elvonuljunk és itt éljünk, pihenjünk.

Airship002Elkülönített helyen, egy négy hektáros telken található az Airship002, mely egy ágyat és fürdőszobát magában foglaló hálószobát kínál, mely két személy elszállásolását biztosítja.

Airship002A modern és fenntartható, alumíniumból készült moduláris ház szükség szerint alkatrészeire szedhető, egy-két ember segítségével általában akár egy héten belül is. Moduláris jellege miatt szerkezete személyre szabható, szükség szerint akár két hálószoba is kialakítható.

Airship002A tetőt úgy tervezték, hogy az az esővizet is összegyűjtse, melyet a padló alatt található tároló konténerekbe vezet a csőrendszer. Szigetelt burkolata és fotovoltaikus panelei szolgáltatják a kabin energiaigényét. A dupla üvegezés miatt lakói úgy érezhetik, saját űrhajójukat irányítják.

Airship002“Vonuljunk vissza a fenntartható pihenés fedélzetére és tekintsünk fel a ragyogó csillagképekre egy hangulatos kockás takaró alatt” – kommentálja az airbnb listáján szereplő leírás.

Airship002“Az AirShip 2 egy Roderick James által tervezett, ikonikus, szigetelt alumínium kabin, mely szitakötő ablakaiból csodálhatjuk a környező tájat. Az Airship002 kényelmes és nagyon vagány. Nem akar öt csillagos szálloda lenni, de kényelméről a beszámolók beszélnek.”