Kezdőlap Uncategorized Lerántották a leplet a legújabb Harley-Davidson Noir Kingről

Lerántották a leplet a legújabb Harley-Davidson Noir Kingről

1373
0

A Harley-Davidson az egyik legnevesebb cég a motorgyártásban. Történetük egészen az 1900-as évek elejére vezethető vissza, amikor a wisconsini Milwaukee városában megalapították a teljesen amerikai vállalatot.

Harley-Davidson Noir King

Az elmúlt évszázad során a Harley-Davidson óriási hatással volt az iparágra. Ők alkották meg a legikonikusabb, legmegbízhatóbb gépezeteket, amelyek valaha rótták az utakat. Most pedig a 2012-es Road King modell is új életre kelt, köszönhetően a tajvani Rough Crafts csapatának.

 

A túramotor erős vázon fekszik, amelyet a mára már védjeggyé vált oldalsó nyeregtáskák egészítenek ki. Ezek mögött bújik meg a kipufogórendszer is. A motor hátsó részét könnyű kompozit anyagból készítették.

Harley-Davidson Noir King

A nyeregtáskák borítását és más elemeket pedig impozáns matt fekete festékkel kezelték. Elől Arlen Ness sárvédőket helyeztek el, amiket egy kézzel készült tank egészít ki. Ezek légies megjelenést biztosítanak a Road Kingnek. A motor oldalán egyedileg készült fém alkatrészek és ívek futnak végig, a nyerget pedig gyémántsteppelés díszíti, amely tökéletes kiegészítője a fekete kasztninak.

Harley-Davidson Noir King
Az elől lévő Arlen Ness Hot Legs villák félelmetes külsőt adnak a szörnyetegnek, a 23 inches Pirelli Night Dragon abroncsok és Arlen Ness felnik pedig tökéletesen illenek a képbe.

Harley-Davidson Noir King

A Legend Air Ride rendszer az 1500 köbcentis Twin Cam motorral hihetetlen teljesítményre képes, a Performance Machine kuplung és hatsebességes sebváltó pedig tovább erősítik a gépet.