Kezdőlap Hírek Építészet Luxus üvegház

Luxus üvegház

1722
0

A holland vidék igazán együttműködő az építészekkel, hiszen tele van olyan területekkel, amelyeken a tervezők létrehozhatják a tökéletes otthont ügyfeleik számára.

Powerhouse

Ennek ellenére szigorú szabályozásoknak kell megfelelniük, ami sokszor problémát jelent a tervezési folyamat során. A Powerhouse Company legújabb háza sem egy csapásra készült el, azonban a gyönyörűen kivitelezett épület, a Villa 1 hatalmas sikernek örvend a nehézségek ellenére is.

Powerhouse
A Villa 1 egy paradoxon köré épült. Az egyszintes ház elmossa a határokat a modern és rusztikus építészet között, miközben felhasználja egy öreg farmház jellegzetes vonásait is.

Powerhouse

A Powerhouse kiiktatta a régimódi gondolkodást ezzel. A szabályozások szerint három méternél magasabb épületet nem tervezhettek, de ahelyett, hogy a Powerhouse az egész alaprajzot újragondolta volna, inkább a föld alá kezdett el építkezni.

Powerhouse

A felső szintet üvegfelületekkel fedték körbe. Itt található a nappali, amelynek három szárnya különböző célokat szolgál. Az egyik a konyha és étkező, a másik a dolgozó szoba, a harmadik pedig a nappali és alkotóhelyiség. Ez nagyon különleges formát ad a Villa 1 háznak.

Powerhouse

Powerhouse

Powerhouse

Powerhouse