Kezdőlap Hírek Dizájn Munkához tapadva

Munkához tapadva

1370
0

Néhány évvel ezelőtt az álló asztalok állítólagos előnyös egészségügyi hatásainak köszönhetően néhány startup elkezdett ilyen darabokat gyártani. Most egy csapat chicagói vállalkozó előállt a saját egyedi megközelítésükkel, a Kickstarteren sikeresen finanszírozott DeskView-val.

Deskview

Egyszerűen összefoglalva a DeskView egy apró asztal, amelyet könnyedén fel lehet helyezni az ablakra – vagy bármilyen más lapos, nem porózus, függőleges felületre – két tapadókorongnak köszönhetően. Akár 18 kg-ot is elbír az asztal, és hónapokig, de akár évekig is egy helyben maradhat.
Ha le kell venni az asztalt, egyszerűen csak ki kell engedni a tapadókorongok karjait.

A 63,5 cm széles és 30,5 cm mély laptop asztal fehér és akril, vagy természetes bambusz változatban érhető el. A tartószerkezetek öntött alumíniumból készülnek, az egész asztal összesen 3,6 kg.

Deskview

Az ára 235 dollárnál kezdődik a bambusz daraboknak, míg az átlátszóak 265 dollárba kerülnek – tartozik hozzájuk egy szintező is, így biztosan nem kerülnek fel ferdén.

A cégnek van több alternatívváltozata is, amelyek jelenleg elérhetőek előrendelésre: egy 35,5 cm széles asztal (275 dollár), és egy összecsukató, hordozható darab (250 dollár).