Kezdőlap Hírek Hajók Ötven csomós luxus

Ötven csomós luxus

1521
0

A Filippetti Yacht a Miami jacht show keretében mutatja be az új Centrostile design 55S jachtot az amerikai piacnak. Ragadd meg a párod és a bankkártyád és irány Miami. Az 55S minijachtot most hétvégén mutatják meg a nagyközönségnek, és akár te is megkaparinthatsz egyet.

Mini jacht

A Centrostile design designere, Davide Cipriani szerint a jacht a súly és erő tökéletes arany középútját jelenti. A 16 méteres szupergép persze a luxusjachtok jellemzőivel bír. Beach club a tengerszinten, garázs, három kabin és óriási fedélzet.

Mini jacht
A három kabinban akár hat vendég is elfér, a dekorációt pedig úgy alakították ki, hogy minél több természetes napfény jusson be a helyiségekbe. A legnagyobb hálókabin és VIP kabin dupla ággyal rendelkezik, a harmadikban pedig két-két egyszemélyes ággyal.

Mini jacht
A főfedélzeten lévő szalon osztozik a helyen a navigációs pulttal, de a kettőt el lehet különíteni egy üvegajtóval. Persze mindenki ott szeret lenni, ahol az izgalmak vannak, a kormány mellett.

 

Természetesen a hajtóművekkel sem fukarkodnak. A leendő tulajdonosnak több választási lehetősége is van, többek között a Volvo Penta IPS 1200 vagy a MAN V-8 1200 Arneson.

Mini jacht

Ha el akarod érni az 50 csomót, az utóbbira szavazz. A Volvo Penta rendszer 34 csomóval tud haladni, és azért az sem rossz. Mindenképp csak nyerhetsz velük.

Mini jacht

Mini jacht

Mini jacht