Kezdőlap Hírek Autók Ringhouse, a reklám helye

Ringhouse, a reklám helye

1496
0
Ringhouse,

Karina Wiciak, a Wamhouse Studiotól bemutatta a híres logók által inspirált házainak legújabb darabját. A Ringhouse-t a német Audi autógyár emblémája inspirálta, viszont nem csupán a formája hajaz a híres logóra, de a márka történelme is megjelenik benne.

Ringhouse,A logó már régóta eggyé vált az Audival, amikor a 30-as években négy cég egyesült. A Ringhouse erre a formára hivatkozik modern építészetével.

Ringhouse,A stílus olyan tipikus jegyeit sorakoztatja fel a Wamhouse Studio ebben a dizájnban, mint a nyers beton struktúrák, lekerekített falak és ablakok, nyitott belső terek és hatalmas üvegfelületek.

Ringhouse,A négy párhuzamos hengerben a hasznos alapterület közel 280m2, beleértve a földszintet és a föld alatti garázst a háztartási helyiségekkel.

Ringhouse,A nappali magas mennyezetet és jelentős teret kapott, viszont direkt nem építettek hozzá második emeletet. Az volt a cél, hogy megtartsák a négy henger jellegzetességét kívülről, így nem éppen a legmegfelelőbb családi otthon lett belőle, viszont hétvégi háznak tökéletes.

Ringhouse,A ház emeleti részében nagy szobák találhatók, melyeket részben üvegfalak választanak el egymástól.

Ringhouse,A folyosó, a nyitott lounge, az étkező és a zenesarok, a nagy konyha és a dolgozószoba könyvtárral, két hálószoba saját fürdőszobával, három mosdó, két külön ruhásszekrény és egy kamra mind helyet kapott az épületben.

Ringhouse,Hasonlóan a széria többi házához, itt is a hatalmas üvegfelületek még szembetűnőbbé teszik a ház formáját.

Ringhouse,A Ringhouse egy modern épület, de ahogy Wiciak mondja, “Minden, amit ma alkottunk, az eddig létrehozottak továbbfejlődése.

Ringhouse,Így érdemes emlékezni rá, hogy a ház dizájnja tökéletes arra, hogy nem csupán az építészet történelmét, de egy érdekes történetet is megformál.”