Kezdőlap Hírek Órák Ritmusban az idő

Ritmusban az idő

1187
0

Egy dobszerkó ritmusát és az óraszerkezet tempóját ötvözték az új, limitált kiadású Nicky Jam órában. Ismerős a reggaeton? Ha nem hallottál még volna róla, a reggaeton egy zenei stílus, amely meghódította az egész amerikai kontinenst.

Big Bang Meca-10

Nicky Jam a legnagyobb képviselője, akire a Hublot is felfigyelt. A zenész 2018 óta a márka képviselője egyébként, és most három gyönyörű karóra is született az együttműködésből. A Big Bang Meca-10 NickyJam órák 45 milliméteres óratokban készülnek. Az első limitált széria 100 darabban készül majd el fekete színben.

Big Bang Meca-10

A másodikból csupán 30 darab lesz elérhető, az óratok pedig egy arany, réz és platina ötvözetéből készül. Természetesen a lünetta és számlap is nagyon különleges kövekkel van kirakva, sárga, narancs és zöld zafírokkal. A színeket egyébként Nicky Jam X című dala ihlette. A harmadik modell a legegyedibb. Pont úgy világít, mint a színpadot körülvevő reflektorok egy show alatt.

Big Bang Meca-10
A mutatók egy skeleton szerkezeten futnak körbe. A HUB1201 szerkezet akár 10 nap járástartalékkal is rendelkezik. A Big Bang Meca-10 Nicky Jamről elmaradhatatlan volt a zenész autogramja is. A modelleket fekete és piros alcantara bőr, vagy sárga és zöld aligátorbőr szíjjal rendelhetjük meg.