Kezdőlap Hírek Órák Tiszta energia

Tiszta energia

1923
0

Ez a nyár bizony elég forró, és nemcsak az időjárás miatt! Az Ulysse Nardin legújabb kreációja felfokozza a hőmérsékletet egy lángoló csúcstechnikás tokkal, amely a karbont és az epoxy-t ötvözi.

Skeleton X Magma

Szeretnél valamit, ami eltér a megszokottól? Akkor a Skeleton X Magma a tökéletes választás! A Ulysse Nardin az elengedés filozófiáját követve elhagyta a számlapot, így a végeredmény egy izgalmas kijelző lett. A kevesebb több! A legutóbbi genfi Salon de la Haute Horlogerie-n mutatták be a Skeleton X-et, amely feltűnő architektúrájának köszönhetően azonnal kitűnik a tömegből. A négy index által formált X-t egy téglalap, majd egy kör zárja magába minden oldalán római számokkal. A lávaszerű kompozíció felett suhanó óra- és percmutatókat szürke Super-LumiNova® festékkel borították. Mindezek az elemek a 43 mm-es tokban foglalnak helyet, amit a megolvadt anyagok magmájával díszítettek, egy felrobbanó kráterre emlékeztetve. A szénszál és az epoxy gyanta keveréke minden darabnak egyedi mintázatot ad.

Skeleton X Magma

Ennek az időmérőnek az energiája nem a földlemezekből jön, hanem egy UN-371 kaliber biztosítja. Ha egyszer felhúzták ezt a kézi felhúzású szerkezetet, amit a zafír kristályon keresztül is látni lehet, akkor 96 órán át fog utána ketyegni.
Ez az 50 m-ig vízálló égő kreáció is a jelenleg trendi gránát és a karmin közötti színpalettával dolgozik. Kényelmes, fekete bőrszíjat kapott.
Ár: 25,000 CHF