Kezdőlap Uncategorized Titkosított Valkyrie

Titkosított Valkyrie

953
0

A H Garage tulajdonosa, Scott Halbleib a szárnyai alá vett egy 2014-es Honda Valkyrie-t és átalakította egy nagyon menő, modern szörnyeteggé, amit Valkyrie Streetfighternek neveztek el. Az egyedi motor úgy néz ki, mintha a robotzsarut várná kéttónusú selyemszürke és fekete színeivel.

Honda Valkyrie

A tervezés során megtartották a Honda eredeti vázát, kerekeit és felfüggesztését, azonban a karosszériát eltávolították. A gyári üzemanyagtartály is megmaradt, azonban egyedi borítást kapott süllyesztett tanksapkával és kereskedelmi minőségű üzemanyagcsővel.

Honda Valkyrie

Az ülés mellett két panel kapott helyet, a motor hátulján pedig a farokrész túlér a keréktengelyen, ami a H Garage-ból kiguruló gépek jellegzetessége.

 

Elől és hátul LED lámpákat helyeztek el, beépített indexekkel, ami letisztult képet ad a masinának. A Streetfightert Biltwell fogantyúkkal és tükrökkel szerelték fel.

Honda Valkyrie

Hátul kettős bemeneti nyílást találunk, hajlított csövekkel, amelyek párhuzamosan futnak a karosszériával. Ezek szabályozzák az 1832 köbcentis motor hangját. A leendő tulajdonos egy gondosan formázott nyergen fog majd ülni, amelyet maga Mike Brewer kárpitozott.

Honda Valkyrie