Kezdőlap Hírek Tom Cruise megint Norvégiában szeretne tombolni

Tom Cruise megint Norvégiában szeretne tombolni

788
0
Mission: Impossible 7

Annyira bejött Tom Cruise-nak Norvégia, hogy a Mission: Impossible 7. jelentős részét ott szeretné leforgatni. Cruise a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásán szeretett bele a skandináv országba, ahol festői fjordok, zord hegycsúcsok és romantikus rengetegek várják az erre fogékonyakat.


Norvégia egyébként az ENSZ alapos statisztikája szerint a világ legjobb országa, erre az amerikai szupersztár a saját tapasztalatai alapján érezhetett rá.
Cruise annyira komolyan gondolja a norvég visszatérést, hogy már beszélt Abid Raja norvég kulturális miniszterrel, aki természetesen üdvözölte a kezdeményezést, hiszen az amerikai stáb sok millió dollárt fog elkölteni országában, környezetbarát módon robbantanak, illetve gyújtanak majd föl pár dolgot, és közben jó reklámot csapnak Norvégiának.

Mission: Impossible 7Nagyon valószínű, hogy Cruise megint valamilyen norvég sziklafalat mászik meg a saját tíz körmével néhány száz méteres magasságban, miközben a háttérben egy fjord látszik, sőt Raja kultuszminiszter azt reméli, a Mission: Impossible 8. is visszatér hazájába néhány látványos snitt erejéig. Talán nem is visszatér, hanem marad, mert a tervek szerint a Mission: Impossible 7-8. egy ütemben fog elkészülni a fokozott költséghatékonyság érdekében.
(Mission: Impossible 7. – hazai bemutató: 2021. november 10.)