Kezdőlap Hírek Autók Testreszabták

Testreszabták

818
0
BMW R18

A Blechmann testre szabta a BMW nemrégiben piacra dobott cirkálóját, az R18-at. Ráadásul meglehetősen mutatósra sikerült az átalakítás! A tervezésért felelős osztrák Bernhard “Blechmann” Naumann minden apró részletre ügyelt ennek az egyedi, neo-retro dizájnnak a kilalakítása során, amely után majd biztosan megfordulnak az utcán.

BMW R18Blechmann csaknem 450 munkaórát fordított a kivitelezésre, és rendhagyó módon nem a vázlatok és a rajzok elkészítésével kezdte meg a folyamatot.

BMW R18Ehelyett inkább egyből belevetette magát az építés folyamatába a végleges célt szem előtt tartva, figyelve az arányokra, és aprólékosan kidolgozva művét.

BMW R18Ő maga ezt a folyamatot „Gyors prototípus-készítésnek” – „Blechmann-stílusnak” nevezte. Az eredmény pedig szinte már nem is evilági! A „Blechmann R18” névre keresztelt egyedi kivitelezés megtartja a BMW R18 eredeti keretét és rögzítési pontjait, miközben egy gyönyörű, teljes burkolatot ad hozzá, amely kihangsúlyozza az alapmodell örökségét.

BMW R18A végső renderelés pedig keskenyebb, sportosabb és extravagánsabb kézimunkát mutat. Mindemellett említést érdemelnek a szemet gyönyörködtető a fényszórók, amelyeket a BMW ikonikus vese alakú rácsai inspiráltak, valamint a letisztult fekete festés is figyelemreméltó, amelyet a BMW klasszikus tűszerű csíkjai díszítenek.

BMW R18