Kezdőlap Hírek Gasztrokultúra Új variánst kap a Dreher

Új variánst kap a Dreher

1544
0

Tavasszal megjelenésében és összetevőiben is megújult, valamint a Red Ale-el kiegészült a Dreher variánsok családja. Most újabb taggal bővül a márka portfóliója: a Dreher Félbarna Hidegkomlós a már ismert citrusos, friss aromát párosítja egy pörkölt malátás ízvilággal.


DreherA Dreher variánsait tavasz óta a Hidegkomlós, a Pale Ale és a Bak mellett a Red Ale képviselte, most ötödikként érkezik a Félbarna Hidegkomlós. A logóban szereplő háromszög szimbolikája a Dreher márka teljes portfoliójára igaz, miszerint 3 klasszikus összetevőt tartalmaz: árpamalátát, komlót és kristálytiszta vizet.
„Az új sör receptúrájánál az volt a célunk, hogy a hidegkomlózási eljárás során hozzáadott extra Citra aromakomló citrusos zamatát kiegészítsük egy pörkölt malátás ízvilággal. Így a rendkívül népszerű Hidegkomlós mellé egy kerekebb, jellegzetes félbarna variánst alkottunk” – mondta el az új sörről Séra Péter, a Dreher Sörgyárak sörfőzőmestere.
A Dreher Félbarna Hidegkomlós szeptembertől érkezik a boltokba. A kiskereskedelemben 0,5 literes dobozban és üvegben, a többi variánssal megegyező áron lesz kapható.